Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki smak ma sperma?

Polecane posty

Gość gość

Na prawde jest taka obrzydliwa, że można zwymiotować? Oczekuje tylko poważnych odpowiedzi. Bo kiedyś na wannie mój brat zostawił to jak je*ało, że bałam sie kąpać tam i myślałam że rzygnę :o

Gość gość
smakuje jak słony jogurt naturalny wsyp do jogurtu pół łyżeczki soli i wypij ..

Gość gość
wsyp do jogurtu pół łyżeczki soli i wypij to najpierw musisz pomieszać , by sól rozprowadziła sie równomiernie

Gość gość
Pachnie jak lekarstwa.

Gość gość
zalezy co facet je! jak zje ci tunczyka to bedzie taki posmak... Jak zje cos slonego, bedzie slona. itd itd. :)

Gość gość
Moja matka je jogurt naturalny posolony i mowi żebym też spróbowała bo to dobre jest :-D

Gość gość
autorka pewnie pewnie pobiegła do lodówki spróbować yogurtu z solą

Gość gość
Gość wyżej ma rację. Zależy co mężczyzna zje. Taki będzie posmak.

Gość gość
spermochłon

Gość gość
stoi mi jak czytam ten temat

Gość gość
A jakies proporcje? Ile tej soli i ile jogurtu?

Gość gość
Sperma jest czasem slodka czasem gorzka :) to zalezy jak dlugo facet byl bez seksu pozdr.

Gość gość
Sperma ma smak Choujowy. KPW?

Gość
gość dziś Gość wyżej ma rację. Zależy co mężczyzna zje. Taki będzie posmak. x sporo w tym prawdy + jeszcze wydaje mi się że zależy od tego jak długo się nie bzykał albo masturbował. A co o obrzydliwości to to gruba przesada.;) No, ale mnie mało rzeczy obrzydza więc nie wiem...:P

Gość gość
Pachnie mdlo nieprzyjemnie, sperma jest przystosowana do pochwy a nie do buzi smakowo, p****alo was rowno w dekiel

Gość gość
jak długo z jajek nie spuszczał to gorzka lub kwaśna

Gość gość
Tak, jest obrzydliwa i chce sie zwymiotowac, jest tez typ spermy grudkowej to juz wogole mozna pawia puscic :)

Gość gość
A kto wam każe polykac? Chyba że same tego chce ie.

Gość gość
sperma jest pyszna

Gość gość
Jogurt z solą? To akurat jest smaczne. Gdyby koleś zjadł jeszcze czosnek, to byłby sos do kebebu. Sperma smakuje jak smarki z nosa. Pewnie nie raz lykalas swoje jak się zaciagnelas przy katarze.

Gość gość
good girl gone bad a mój ma 24cm w wzwodzie i wypluwa na raz prawie szklankę spermy. Typowe bukake na raz. Kiedyś spuściłem się kobiecie do buzi to aż jej nosem wyciekło. Była wkurzona

Gość gość
Gowno prawda co facet zje to taki smak i zapach, zapach zawsze ma taki sam czyli c*****y a smak gorzki lub nijaki w zależności od częstotliwości spuszczania, mam w tym dosw wiec wiem, zadna sperma nigdy nie pachniala nie pachnie i nie bedzie pachniec ani ananasem ani truskawkami ani niczym, tylko c*****a sperma, ja poznam kiedy facet mial ostatnio seks i poznam jak go dlugo nie mial i wiem czy tez sam wali konia

Gość gość
Sperma smakuje jak smarki z nosa. najwięcej do powiedzenia mają debile , którzy nigdy spermy nie łykali smarki z nosa ? LOL .. Kompromitujesz się Smarki są ciągliwe , a sperma ma konsystencje jogurtu

Gość gość
To zależy od wielu czynników.Higieny osobistej członka mąż myje pod napletkiem dokładnie czasami dla zabawy sama mu myje on za to myje mi cipke.Po drugie to co jemy i pijemy.Po trzecie często pijemy skrzyp pokrywę rumianek itp...wtedy mamy drogi moczowe bez syfu z niesmierdzacym moczem Bez problemu robie mężowi lodzika z polykiem on mnie minetke spijajac mój nektar.Do tego przy tak czystym organizmie nie ma problemu z zapłodnieniem bo ja mam drożne jajowody itd. .to samo mąż ma silne plemniki.

Gość gość
prosimy o niewypowiadanie się w temacie osób , które nigdy spermy nie łykały

Gość gość
To zależy od wielu czynników.Higieny osobistej członka mąż myje pod napletkiem dokładnie czasami dla zabawy sama mu myje on za to myje mi cipke.Po drugie to co jemy i pijemy.Po trzecie często pijemy skrzyp pokrywę rumianek itp...wtedy mamy drogi moczowe bez syfu z niesmierdzacym moczem Bez problemu robie mężowi lodzika z polykiem on mnie minetke spijajac mój nektar.Do tego przy tak czystym organizmie nie ma problemu z zapłodnieniem bo ja mam drożne jajowody itd. .to samo mąż ma silne plemniki.

Gość gość
Smarki są ciągliwe , a sperma ma konsystencje jogurtu dokładnie tak !!

Gość gość
Nie smakuje jak smarki z nosa, tylko ma konsternację budyniu a smak zapach nie do pokochania, to wydzielina jest a powiedzcie mi ktora wydzielina czlowieka jest fajna? Chyba zadna