Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna matka potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość gość
Może była zbyt dumna i dzięki jej za to bo jestem taka sama nie chce niech spada kopa w zad i papa.

Gość gość
Może była tłukiem twoja też skoro nie wychowała cię jak należy.

Gość gość
" gość dziś Może była zbyt dumna i dzięki jej za to bo jestem taka sama nie chce niech spada kopa w zad i papa. " No i ? jestes samotna matka . Twoje dzieci nie maja normalnej rodziny . Nie masz sie czym chwalić . Przespałaś sie z byle kim a teraz twoje dzieci nie maja taty .

Gość gość
jabłko pada niedaleko od jabłoni hmmm ciekawe musiało naprawdę daleko polecieć zważywszy na to że mój ojciec z moim mężem spokrewniony nie jest . Oj kury domowe .

Gość gość
pomijając czy to prawda czy nie to zastanawiam się co tacy panowie maja w głowie? jak można tak postąpić owszem można pokłócić się na amen, zwyzywać, wyprowadzić, zabrać telewizor, ale żeby łóżko dziecka, lodówkę? mieć w d***e co włożą do garnka? dzieci oczywiście, bo kobieta pal go sześć, ale jego własne dzieci? nie zadbac o ich los, o kontakt, mnie by serce pękło jakbym miała je zostawić, a tym bardziej nie widzieć chociażby dzień, i fakt jestem matką i mam inne uczucia, ale mój mąż równie dobrze dba o nasze dzieci jak ja, widzę, że naprawdę go rozczulają i pozwala im na wszystko bardziej niż ja, nie krzyczy, broni, to ja jestem niedobra matka przy nim brak słów na takie zachowanie, dla mnie to niezrozumiałe i nienormalne dla mnie taki człowiek to nie człowiek, bez uczuć, zimny, nie powinien żyć w społeczeństwie zwierzęta lepiej dbają o własne dzieci ni ż niektórzy ludzie

Gość gość
" gość dziś jabłko pada niedaleko od jabłoni hmmm ciekawe musiało naprawdę daleko polecieć zważywszy na to że mój ojciec z moim mężem spokrewniony nie jest . Oj kury domowe . " Kretynko ona pisała o Tobie i Twojej matce . Zadna z was nie umiała stworzyć normalnej pełnej rodziny a innych pouczasz.

Gość gość
Nie przespałam się z byle kim tylko z moim mężem jestem mężatką od 12 lat bo wciąż jestem nie mam rozwodu nie potrzebuje tego ,mój mąż jeździ po świecie tak jak zawsze chciał no olał nas cóż zdarzyć sie może każdej ,każdemu. Ale z całego serca życzę tobie aby twój luby kopnął cie tak w dupę ze się nie podniesiesz .

Gość gość
Rodzinę tworzą ludzie kretynko a nie pojedyncze jednostki więc więcej niż jedna osoba musi chcieć ją tworzyć .

Gość gość
gość dziś Uuu taka idealna mamusia i życzy komuś źle ? heheh Mężatka a maz bzyka inne na boku ? nooo tak ale mężatka :) Nie jesteś nic lepsza od autorki po której tak tu pojechałaś Nie kopie sie lezącego .

Gość gość
Takie są uroki tzw. "wolnych związków" na kocią łapę. Kobieta zostaje sama z niczym i do niczego nie ma prawa. Mąż by musiał płacić alimenty na dzieci i na nią. Trochę samodzielności i perspektywicznego myślenia przydałoby się niektórym kobietom. Częściej używać mózgu zamiast macicy. I zadbać o siebie w sensie materialnym, czyli iść do roboty. No ale na kafe same leniuszki, które mają dylematy czy iść do pracy czy nie, czy się opłaca czy nie, bo dojazd, bo za daleko, bo opiekunka za droga, bo za wcześnie do żłobka i jedna z drugą bez dziecka cały dzień żyć nie może. A potem jęczenie o pomoc. Współczuję autorce, ale sama jest sobie winna, taka prawda. Zacznijcie myśleć najpierw o sobie, a potem o rodzinie i czy warto korzystać z pierwszej lepszej okazji żeby dać się zapłodnić, a potem płakać że chłop zamiast tatusiem okazał się bykiem rozpłodowym, który wynosi wszystko z mieszkania.

Gość gość
gość dziś Uuu taka idealna mamusia i życzy komuś źle ? heheh Mężatka a maz bzyka inne na boku ? nooo tak ale mężatka usmiech.gif Nie jesteś nic lepsza od autorki po której tak tu pojechałaś Nie kopie sie lezącego . Czytaj wszystko kobieto a zrozumiesz a nie to co resztki mózgu wyłapią .Bo ja przeczytałam wszystko i widzę że bredzisz .

Gość gość
Kochana jak bym mogła to bym ci pomogła ale niestety mieszkam za granicą i musiala bys miec konto walutowe etc jak mozecie bawet tak najezdzac na kogos kto został z ręką w nocniku?

Gość gość
Gościu powyżej napisać w Internecie to można wszystko. Ja bardzo chętnie pomogę dowioze wszystko na miejsce. Ale na pewno nie w ciemno. Raz już tu uzyskałam adres mamusia z tatusiem na d****h w domu fotki na fejsie z tytułem szlachta nie pracuje. A w Internecie samotna matka z dzieckiem prosi o wsparcie. Nawet meila podam ale w ciemno gowno ode mnie dostanie.

Gość gość
Ja nie mam nic do ukrycia możecie mnie odwiedzić. Staje na głowie żeby to wszystko ogarnąć ale nie zawsze da się od razu na raz. Ja potrzebuje pomocy na teraz tylko bo zostałam bez niczego.

Gość gość
Skąd jesteś, chociaż woj. podaj

Gość gość
Mazury. Podałam meila bo tu nie chce pisać zeby mnie nie linczowali syl617@wp.pl

Gość gość
:D tak się składa, że też jestem z Mazur, okolice Rucianego-Nidy, Mrągowa Mogę Ci pomóc doraźnie

Gość gość
Napisz na mojego meila

Gość gość
Napisałam na maila

Gość gość
Dodam, że jestem kobietą, gdybyś się obawiala

Gość gość
Spoko. Odpisalam ci