Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_zwykla

Zdrowe odzywianie i regularne cwiczenia.Zaczynamy!

Polecane posty

Czesc, postanowilam zalozyc temat specjalnie dla osob, ktore postanawiaja zaczac odzywiac sie zdrowo..oraz chca zaczac cwiczyc. I dla zdrowia..i dla lepszej sylwetki. Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos, kto dolaczy do tematu. Ogolnie bede sie starala pic wiecej wody mineralnej (bo o tym to w sumie trzeba mi przypominac). 1,5 l wody dziennie plus z rana kawa z mlekiem...plus herbata. Rezygnuje ze wszystkich innych napojow gazowanych z cukrem. Bede starala sie jesc 3 posilki wieksze (sniadanie, obiad i kolacja) oraz 2 mniejsze (jak np. owoc, smoothie, czy warzywa badz orzeszki). Najgorzej bedzie pozegnac sie ze slodyczami. Ale bede probowac jesc jak najmniej- a moze nawet za jakis czas w ogole! I do tego chce dolaczyc ruch. 2 razy w tygodniu bieganie badz cwiczenia z dvd. Na poczatku pazdziernika chce rowniez chodzic dwa razy w tygodniu na basen. Takze wiec, przede mna /nami zmiany! Zmiany na lepsze! Dolacz sie do walki o piekne i zdrowe cialo!

Gość gość
kto Ci tu będzie pisał, tu sami spamerzy są

ja bym poleciła znaleźć na YT kanał Jacka Bilczyńskiego i jego serię "Sekrety Diety" Jacek podaje tam wzór, z którego należy wyliczyć zapotrzebowanie na kalorie i podaje jak to rozbić na mikroskładniki zresztą wszystkie filmy Jacka polecam, bo chłopak ma wiedzę i doświadczenie jeżeli chodzi o ćwiczenia podane w sposób "na talerzu" to z kolei polecam kanał FitnessBlender tam ćwiczycie razem z Danielem lub Kelly, mają mnóstwo filmów o różnych długościach i na różne efekty, więc naprawdę warto można u nich też za niewielkie pieniądze kupić całe programy (na ich stronie, przez PayPal)- ja aktualnie korzystać z ABS 4 tygodnie i efekty bardzo mi się podobają

aż dziw, że tu takie małe zainteresowanie o tabletkach dietach-cud to całe strony a tu cisza :D założyłam dzisiaj kieckę, w której chodziłam tylko po domu zabrzmi to nieskromnie, ale wyglądam z***biście warto o siebie zadbać, wyrzeźbić... przede mną ostatni tydzień plany FB na ABS, ciekawe jakie będą efekty końcowe i czy coś będzie widać na zdjęciach.... w dotyku czuję, że ciało się zmieniło, widzę też, ale czy oko kamery też to dostrzeże?