Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuzyn niedorajda życiowy

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata, niedawno do mieszkania obok wprowadził się brat mojego taty ze swoją rodziną. Mają syna- kuzyn ma 24 lata. No się zaczęło! Kuzyn wciąż mi narzuca się swoją osobą, chce siedzieć u nas po 24 godziny na dobę, a rodzice... jeszcze mi go wciskają, by szedł ze mną i moimi znajomymi gdzieś. najgorsze jest to, ze on już powoli staje się pośmiewiskiem wśród moich znajomych, a to za sprawą tego, ze jest taki dziwny, że nie rozmawia z nikim w towarzystwie, tylko odpowiada tak lub nie i ciągle pokaszluje nerwowo- non stop bez przerwy. Nie mozna się nim dogadać, nie podejmuje żadnych tematów i jego obecność z nami wygląda tak, ze on idzie obok nas i tak pokaszluje, a na pytania odpowiada tak lub nie, albo zacznie coś mówić i wpół zdania urwie albo wyskoczy z tekstem nieadekwatnym do tematu rozmowy. Np. my rozmawiamy o telefonach, a on wyskoczy, zę widział mema w internecie z takim kotkiem, co to go wykąpali i w ręczniku siedział. Nie mam już siły, on dezorganizuje moje życie. Najgorsze jest to, ze on się nie uczy i nie pracuje, więc ma mnóstwo czasu, by na mnie czatować na klatce schodowej.

Gość gość
Najgorsze jest to, że on jak wejdzie nam do domu to usiądzie i siedzi, nic nie mówiąc i nie można go zając żadnym tematem, tylko siedzi i pokaszluje. A jak jest zmęczony to się położy na łóżko, ale do domu nie pójdzie- dopiero jak matka przyjdzie po niego, czyli ciocia

Gość gość
Pokój wieś w Polsce położona w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie pokój

Gość gość
Ja mam tak z własna siostrą... ja mam 25 lat ona jest o 9 lat starsza, nie ma męża dzieci i do tego uczy religi... rodzice ciągle jej usluguja i ich zdaniem mam robić to samo.. bo ona sam i taka biedna. Faceta nie ma bo księcia z bajki szuka.. mnie umoralnia całe życie. Taka du*a wołowa z niej ze szok

Gość gość
To zupełnie jak mój kuzyn! Nigdy nie miał dziewczyny, bo szuka księzniczki, a jak już jakąs poznaje, to nie prowadząc z nią rozmów i prezentując się jako straszny nudziarz natychmiast sprawia, ze panna po pierwszym spotkaniu znika z horyzontu i urywa kontakt. U mnie rodzice także mówią, ze on biedny, samotny i wciąż mi go narzucają. A prawda jest taka, ze on na własne zyczenie jest taki, bo jest leń, nierób i wygodniś, wszystko za niego mamusia robi!

Gość gość
No to powiedz, ze nie życzysz sobie jego obecności

Gość prawik26
jestem troche jak ten kuzyn bo też nie mam znajomych i odpowiadam tak lub nie tylko się nie narzucam bo wiem że ludzie nie chcą takich w towarzystwie nawet jak mnie zapraszają bo jeszcze mnie nie poznali to odmawiam a dostaję radę wyjdź do ludzi to głupia rada bo się kończy tak jak z tym kuzynem, czuję się tak jakbym śmierdział ludziom nie będę zasmradzał im życia umrę w samotności najwyżej czemu odpowiadam tak nie > bo się wstydzę