Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obmyślam plan zemsty. Pomożecie?

Polecane posty

Gość gość

możecie uznać mnie za wariatkę, idiotkę, osobę trywialną. Jak zresztą chcecie. Ja już 5 lat walczę z tym, żeby wybaczyć coś facetowi. Oczywiście nie jesteśmy już razem, jemu powiedziałam, że wybaczam wszystkie krzywdy (myślałam że dałam radę i wybaczyłam). Teraz myślę że tak nie jest i chyba już nie będzie. Zrobił wszystko co najgorsze. Najpierw zapewniał o przyszłości, uczuciach, że jestem dla niego najważniejsza. I kiedy ja się zakochałam po kilku miesiącach i delikatnie podpytywałam o jego uczucia to mnie wyśmiał. Rozumiecie? Jak można być takim człowiekiem? Oczywiście to wierzchołek góry lodowej, przykład. Miały miejsce jeszcze inne sytuacje. Zerwałam z nim jak pierwszy raz mnie zbluzgał i to tak chamsko. Wtedy powiedziałam stop. Bardzo to przeżyłam. Jestem ciągle wściekła, rozgoryczona, zwłaszcza, że wychodzi na to, że inne osoby umie szanować i kochać. Proszę o wypowiedzi osoby, które chcą pomóc. Nie mam ochoty wysłuchiwać obelg bo już dużo ich słyszałam od bliskich mi osób. Z góry dzięki. Aaa oczywiście ma to być ''akacja'' legalna.

Gość fulla
Prawdopodobnie jest to osoba pierworodna i radzę unikać relacji. Tacy potrafią szanować podobnych sobie. Związki z pierworodnymi to udręka . Ponad to proszę pamiętać , iż potrafią oni czytać myśli na odległość (już od ok. 4 metrów)

Gość gość
fulla dziś pierworodna? nie słyszałam o takiej może raczej wampir energetyczny autorko,za dużo siebie dałaś,nie poniżaj się przed kimś takim spłynie po nim jak po tłustej kaczce

Gość gość
Dowiedziałam się o kochance,powiedziałam,że tego mu nie wybaczę nigdy,za bardzo mnie skrzywdził.Nawet nie pracuję nad tą sprawą,bo nie zrobię tego.Cholernie szanuję się,nie dbam o niego.

Gość gość
ż potrafią oni czytać myśli na odległość (już od ok. 4 metrów) Hahahaha już przyszli kafeteryjni mitomani

Gość gość
Powiedz ze nigdy nic do niego nie czulas i teraz wiesz ze był po to żeby się z niego pośmiać

Gość gość
Powiedz mu ze jak cie bzykal to myślałaś o byłym