Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onawie

o jakie dziewczyny zakładają się faceci?

Polecane posty

Gość onawie

Czesto spotykam się z czymś takim, że faceci robią sobie zaklady o to ktory ją pierwszy zaliczy? Czym się kierują wybierając taką dziewczynę i dlaczego to akurat ta a nie inna?

Gość onawie
No panowie przyznać się

Gość gość
Nie wiem gdzie się wychowywałaś, ale nie znam nikogo kto zakładałby się o zaliczenie laski? Zdobycie numeru telefonu to ok, ale nie o zaliczenie. No ale ja nie obracałem się w towarzystwie prostaków.

Gość gość
numer telefonu zdobywa się od porządnej dziewczyny a współczesne dziewczyny nie są porządne a takie się tylko zalicza.

Gość onawie
Niestety mam " znajomych" ktorzy są piłkarzami i oni często robią sobie zaklady o laske. Mam tez innych znajomych jednak w tej pierwszej grupie często spotykam sie z czyns takim. I pytanie zadalam jakie dziewczyny wybierają do tego zakladu? Czy musi im sie taka dziewczyna podobac czy niekoniecznie ?

Gość gość
A dlaczego tych swoich znajomych piłkarzy o to nie zapytasz?

Gość onawie
Bo mi nie powiedzą prawdy.

Nigdy sie nie zakładalem, ale jakbym już miał to na pewno zakład poszedłby o cnotliwą kobietę, bo co tu dużo mówić lambadziary dyskotekowe to żadne wyzwanie

Gość gość
Pavlo1985 dziś Zgadzam się z tym

Gość onawie
Czy taka dziewczyna musi wam się podobać?

Gość gość
rzeczywiście trzeba być mega prostakiem, żeby o takie rzeczy się zakładać. Gratuluję "błyskotliwego" towarzystwa. :-D

Gość onawie
Nie licze tutaj na ocenę towarzystwa w jakim sie obracam tylko pytanie tyczy się zupełnie czegoś innego i na tym pytaniu proponuję się skupić odpowiadającym.

Gość gość
w moim towarzystwie nikt się o takie rzeczy nie zakłada i nie zakładał, nie pomogę.

Gość gość
Nie znam osob ktore sie o takie cos zakladaja

Gość gość
Jestem facetem i myślę, że próbujesz dorobić teorię do czegoś co tej teorii nie ma. W niektórych jak już zauważyłaś środowiskach faceci się o takie rzeczy zakładają, bez jakiejś logiki. Raz może być to zakład, bo laska wydaje się świętojebliwa, innym razem bo jest pasztetem i potem można się pośmiać jakiego to się paszteta zaliczyło innym razem może być inna przyczyna, a czasami czysty przypadek, bez jakieś WIELKIEJ TEORII. TERAZ TEMAT MOŻNA JUŻ ZAMKNĄĆ!!!!!!!

Gość onawie
o co ty się tak spinasz? Temat jak temat panuj nad emocjami, bo jak cię taki zwykly temat tak denerwuje, że aż musisz krzyczeć to co będzie gdy stanie się naprawde cos poważnego. Serce ci wysiądzie opanuj się.

Gość gość
Czy tak trudno się domyślić? Jeśli już jakiś prostak się zakłada, to zakład zawsze dotyczy czegoś bardzo trudnego, nikt normalny nie zakłada się o coś co jest proste do wykonania, tak więc jeśli się zakładają, to o cnotki lub takie co sprawiają takie wrażenie... często zresztą mylne wrażenie ;)