Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kasjerka komplementująca cudze dzieci

Polecane posty

Gość gość

Stoję w kolejce do kasy a jedna z kasjerek obserwuje brudnego ciemnoskórego cygańskiego chłopca który jest niegrzeczny, mówi coś do niego, następnie podnosi głowę, patrzy na oczekujących do kasy, śmieje się do nich i mówi:,, ale te cygańskie dzieci to śliczne są, prawda?" Spojrzałam na reakcję białych ludzi..-Zdawali się nie słyszeć i nie dostrzegać kasjerki... -W każdym razie nie podzielali jej entuzjazmu.

Gość gość
dlaczego taki afront? dzieci to dzieci, śliczne są! a te czarnookie prześliczne!

Gość gość
To była ironia.

Gość gość
23:39 a ja ci powiem że jak byłam młodsza to mi sie podobały i uważałam że prześliczne. Dziś to już wspomnienie i naprawdę nie dosyć że już tak nie uważam to, nie podobają mi się ani czarnookie dzieci ani mężczyźni a jak widzę kobietę o arabskiej urodzie to jej współczuję . Nie będę pisała jak działają na mnie te z osłoniętymi włosami czy twarzą-najchętniej bym jej pranie mózgu zrobiła jednej z drugą!

Gość gość
W europie powinien być zakaz chodzenia z osłoniętą twarzą tak jak nie można tablic rejestracyjnych sobie zasłonić tak facjaty zasłanianie powinno być surowo zabronione pod karą wysokiej grzywny! Opodatkować wszystkie meczety i muzłumanów tak by można było z tych pieniędzy wnikliwie ich inwigilować i by nie opłacało im się nie tyko żyć w europie ale też kupic sobie wolności!