Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słuchawki do 150zl

Polecane posty

Gość gość

Witam otrzymałem talon pracowniczy na produkty panasonica w wys. 150zl. Zastanawiam się na słuchawkami. Może ktoś jakieś polecić? a może jakiś inny produkt panasonica?

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Gość gość
Ktoś podpowie co z tymi sluchawkami panasonica?

Gość gość
Nie wiem jaki konkretnie słuchawki chcesz kupic natomiast ja uzywam panasonica od ponad roku do biegania i jestem zadowolony. Byly tanie i jak sie okazuje sa tez wytrzymale.

Gość gość
Za 150 zl to mozesz kupic 3 pary sluchawek i miec je do konca zycia :P a czemu akurat panasonic ?

Gość gość
Kolego do 150zl możesz pozwolić sobie na całkiem niezłe słuchawki. Pytanie co konkretnie Cie interesuje? Bezprzewodowe? nagłowne ? douszne? Możliwości jest bardzo dużo jeśli chodzi o panasonica.

Gość gość
Myślę, że powinny być uniwersalne więc chyba takie pełne na głowę. Jak jest z trwałością Panasonica?

Gość gość
Ja mam od ponad roku jedne sluchawki wlasnie firmy panasonic. Troche zdarl sie ten material z meszku na uszy ale graja calkiem fajnie. Z tego co pamietam ja dalam za nie niecala stowe.

Gość gość
Jesli szukasz nglownych sluchawek to z panasonica bedziesz zadowolony. Ja mam jeden model ktorego już nie produkuja od dawien dawna i nie zamienie na zadne inne. Smialo mozesz brac panasonica - ale takie powyzej stowy ;)

Gość gość
Dzięki za podpowiedzi. Tak jak w tytule staneło na firme panasonic. Kupiłem je za 149zl. Narazie jedyne co moge napisac to ze jestem zachwycony :) Temat do zamkniecia.

Gość gość
To jakie w końcu te słuchawki kupiłeś? Samo Panasonic nic nam nie mówi :D

Gość gość
Kupiłem dokladnie ten model: Panasonic RP-HX550. Z czystym sumieniem mogę polecić. Super dźwięk i podbicie basu ;)

Gość gość
Ja kupiłam w wekkend dokładnie te: Panasonic RP-HXS200. Świetnie wygladają, mają cudowny kolor:) Graja wystarczajaco glosno jak na moje potrzeby. Dałam za nie niecale 8dych wiec mysle ze sie mega oplacilo.

Gość gość
oczywiscie ze tak. Panasonic doskonale zachowal stosunek jakosci do ceny. Wiadomo ze jak kupisz takie za 3 dychy to beda do podsatwowego sluchania...

Gość milkosoo
moim zdaniem bon przeznacz na coś innego, ja mam słuchawki hyperx drone, jakość dźwięku jest genialna, a też dałem za nie 150 zł w sferisie