Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niania

Polecane posty

Gość gość

Nasza niania jest od tyg na zwolnieniu.moje dziecko katarkiem zarazilo ja ze ma zapalenie ucha. Nie wróci w poniedziałek. Jeżeli jest tak chorowita to chyba nie nadaje się na opiekunke.nie wiem co zrobić.dzieciak choruje bo łapie od dzieci.czy to ma sens. Ma trzy latka.ze wzg na choroby i brak babci na miejscu dalam go do niani. Nie chciałam przedszkola.

Gość gość
Smyk dostał katarek i lekkiej gorączki. A ona od razu antybiotyki. Wydala cala tygodniowe na leki. Boje się ze albo sobie odpusxi albo będzie naprawdę chorować.co robić.babcia 30km stad.

Gość gość
To jakąś parodia.inne koleżanki dały do przedszkola i ich dzieci zachorowaly i śmieją się ze byłam taka mądra a nawet niania mi choruje. Może mam wziąć zwolnienie i siedzieć w domu.poszlam na pol etatu a niani place połowę.boje się ze dam go do babci ale co z tego jak maz wyda na paliwo to co placimy jej.bo maz by dojeżdżał i nocował u matki.

Gość gość
A niania to robot? Zachorować nie może? Przyznaj, że Ty zbyt mądra nie jesteś. No i zbyt lubiana tez chyba nie...

Gość gość
witajcie. tu znowu ja. klopot w tym ze ja miodowym glosem zapewnilam ze nic ie nie stalo i ze ok. a druga sprawa ze niania to osoba niepelnosprawna i moja propozycja siedzenia to byl pomysl jej zarobku. jest bezrobotna od 9 lat i siedzi w domu.dostala grupe i siedzi. ostatnimi czasy bywala u lekarzy ale np to osoba ktora zauwazy plamke na palcu i juz leci do dermatologa z krzykiem ze ma grzybica. jest panikara i przesadza o 100 procent.