Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakprzedmiot

Dlaczego faceci ciągle żartują ze mną w zboczony sposób?

Polecane posty

Gość jakprzedmiot

Czy to w pracy czy gdzieś indziej. Zamiast normalnej rozmowy ciągle słyszę dwuznaczne propozycje. Męczy mnie to bo chce porozmawiać bez podtekstów. Czuję się przedmiotowo przez to. Dlaczego tak się dzieje?

Gość gość
Bo w Tobie jest seks :D

Gość gość
Mezczyzni tak juz maja. Nie wiem ale rzadko spotkalam sie z tym, zeby facet nie zartowal ze mna w taki sposob. Taka chyba ich natura.

Gość gość
Ze skromną, schludną, inteligentną kobietą można rozmawiać na wszystkie tematy... A o czym można rozmawiać z waginą i cyckami na dłuuuugich nogach?

Gość jakprzedmiot
Ale ja interesuję sie np. polityką i jestem introwertykiem więc nie za bardzo ciekawi mnie gadanie o niczyć.

Gość gość
Wyglądasz jak przedmiot = jesteś traktowana jak przedmiot.

Gość jakprzedmiot
Lubię też psychologię i prawo. Zdarza mi się założyć bluzkę z niedużym dekoltem mam średniej wielkości biust, ale wtefy aż czuję, że rozbierają mnie wzrokiem, czuję się nieswojo dlatego rzadko tak się ubieram.

Gość jakprzedmiot
Co to znaczy wyglądać jak przedmiot?

Gość gość
moze wygladasz na latwa. Nie mowie, z ejestes ale wgladasz.

Gość gość
Zainteresuj sie motorami i piłką. I polub piwo. Wtedy możemy pogadać o czymś innym niż to do czego służysz :)

Gość jakprzedmiot
Jezeli nie ubieram się wyzywająco to jak mogę wyglądać na łatwą dla mnie takie trochę nielogiczne :/

Gość gość
"Co to znaczy wyglądać jak przedmiot?" Kilo tapety na ryju Cycki pod brodą Pępek na wierzchu Dopa opięta Pipsko widać przez spodnie Takiego czegoś to nawet nie trzeba rozbierać do rżnięcia

Gość gość
A ja poważnie traktuje, otwarte kobiety z poczuciem humoru a właśnie takie bogobojne budzą u mnie chęć wręcz agresywnego okazawania pokus seksualnych, chociaż nawet nie mam na nie ochoty

Gość gość
Po prostu otaczasz się idiotami, większość facetów nie potrafi rozmawiać z kobietami, bo jedyne ci ich łączy z nimi to właśnie seks, stąd aluzje na ten temat.

Gość gość
Ponieważ kobieta nie jest partnerem do rozmowy dla mężczyzny. Jest partnerem do czegoś zupełnie innego.

Gość jakprzedmiot
Dlaczego kobieta nie może być partnerem do rozmowy?

Gość gość
gość dziś hahahaha mistrz!

Gość gość
Jezu dziewczyno. To ze masz jakies zainteresowania nie znaczy, ze uwazaja Cie za odpowiednia osobe do rozmow a tym bardziej za inteligentnego czlowieka. Skoro interesujesz sie psychologia to przeczytaj kilka madrych ksiazek i bedziesz miala odpowiedz czemu faceci tak Cie traktują. Wypytujesz sie tutaj takie bzdury na forum zamiast sie zastanowic co robisz nie tak, moze nie ubierasz sie wyzywajaca ale Twoj sposob bycia skania ich do jednego. Bralas to pod uwage? Moze nie widza rzeczywiscie w Tobie nic interesujacego oprocz zaspokojenia potrzeb seksualnych. A jak tak bardzo Ci z tym zle zwroc Panom uwage, ze wolalabys nie sluchac takich komentarzy czy zartow i zapytaj sie autorow tych dowcipów czemu akurat przy Tobie włącza im sie takie poczucie humoru.

Gość gość
jak przedmiot widać lubisz to , ba , nawet temat założyłaś, a s*******ay to ty nie umiesz powiedzieć? Ja zawsze odpowiadałam s*******ay , i jakoś problemy się skończyły.

Gość jakprzedmiot
Przewertowalam juz tyle ksiazek psychologicznych i poradników. Nic nie ma o tym dlaczego faceci rzucają dwuznaczne propozycje normalnym, przecietnym dziewczynom a za taką sie uważam. Wiec nie wiem co takiego robię, że oni tak się uwzieli na moja osobe.