Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komu zaufać, komu nie.

Polecane posty

Gość
Gromi, nie postępuj pochopnie, gdzieś na kafe ostatnio czytałem, że nie należy tu nikomu ufać ;)

Gość gość
krusowa dziś to nie jest Nowy, on wrzucal tą fotę, ale to nie jego twarz. zdjęcie było modyfikowane i przycinane, jak ktoś ma Win7 i zapisze sobie np. na pulpicie to na miniaturce jest kto inny 🖐️

Gość gość
Ahtung! krusowa nie wkleiła tego zdjęcia. ktoś się podszył

Gość gość
Krusowa pisze na ogólnym z najwiekszymi zjepami kafe takich jak cynik, itd to ona przyciągneła ten syf tutaj !!!! Achtung

Gość gość
11:33 to jest Nowy i na redakcyjnym w śmietniku prosił o usunięcie posta z jego jpg. uzasadniając,że nie wyraził zgody na publikacje swojej foty.

Gość gość
Krusowa tylko wpada na kafe,na stałe nigdzie nie pisze.

Gość gość
to po ch/u/j wrzucał. Ma cwaniaczek co chciał. Ku przestrodze dla innych naiwniaków którzy rozsyłaja swoje fotki . W necie nic nie ginie

Gość gość
Napisał: "Nie wyraziłem bowiem tej osobie zgody na podcieranie sobie d**y zdjęciem do, którego mam wyłączne prawa autorskie. " a to trochę co innego;-) prawdziwy Nowy to ten na pierwszym planie w powiększonej miniaturce

Gość gość
Krusowa chyba zapomniała zmienić nicka wredotka. :/

Gość gość
gość dziś Krusowa chyba zapomniała zmienić nicka wredotka. :/ A co dostało ci się? :D

Gość gość
Dzieciaki :-) Nikt mądry, kto spotkał się w realu nie zawiedzie zaufania drugiej strony.

Gość gość
11:55 Nowy, ty napiеrdаlasz z pomarańczki ? :D

Gość gość
11-59 Krusowa, przecież ty wrogów nie masz tutaj i kto by zawracał sobie du\pe podszywaniem sie pod ciebie.Uj mie obchodzi czyja to fota, ale wpadłaś w głupi sposób. kafe to szambo jednak. :D

Gość gość
12.07 Ty jednak sobie zawracasz d**e by pisać z jej nicka. I jest na 100% jedna osoba która jej nie lubi

Gość gość
nie ma to jak nasrać i obwinić kogoś :D baw sie dobrze :D

...nie wiem czy Kusza kłamie czy nie kłamie, ale rację ma w tym co napisała, nie zawiedzie się na nikim ten kto z nikim stąd nie privuje :) ...proste i logiczne Tak na poważnie, jak ktoś wspomniał nikt nie wywala na priv wszystkiego od pierwszego maila, z czasem można się zorientować kto ściemnia a kto jest szczery, informacje wymieniane są obustronnie, a z czasem ludzie wymieniają się również fotami. Wszystko jest ładnie i pięknie do momentu póki jednej ze stron się znajomość odwidzi a drugiej nie ... niektórzy mogą zareagować nerwowo i mściwie ...jak już nie wspomnę kto :) ...jeżeli jednak obie strony były zawsze w stosunku do siebie ok to nie powinno być takich niespodzianek i jedno powinno rozumieć drugie że nic, zwłaszcza w necie nie jest na wieczność .... nie wspomnę już że zwykle jedno ma kwity na drugie :P ...generalnie jednak w sieci nigdy nie można mieć pewności, w końcu nie zawsze to co ktoś tutaj deklaruje jest do końca takie jakie jest na prawdę :)

Gość gość
12.14 Manipulujesz... Tylko jaki masz w tym cel?

...gościu, a może wytłumacz mi tak, jak krowie na rowie na czym polega moja manipulacja ? ...odpowiadam na pytanie w temacie, ...po prostu

Gość gość
Nie ty matu,gość wyżej.A raczej troll wyżej.

Gość gość
Dlatego na tym forum jest taka OBŁUDA wielu tutaj po prostu drugiemu z dzioba spija bo musi, bo privy były i każdy musi sie pilnować. Taka prawda. Tylko ktos kto nie plotkował na priv może byc tutaj niezalezny.

Gość gość
A takich niezależnych jest niewielu...

Gość gość
Według mnie Sw. Nigdy nic nie napisała o osobach z priva.

aaaa ...bo już myślałem :) ...już mi się takie rzeczy przypisuje, że niczemu bym się zbytnio nie dziwił, byle mi ktoś wytłumaczył na czym polega to co mi przypisuje ....

Gość gość
Widzisz Matu ... taka moda teraz na kafe Ale trolli trzeba tępić

Gość gość
Ludzie są różni. Jedni z dystansem drugim wiele brakuje do dystansu

Gość gość
a Madziarozumie biega po forum i : chciałbys miec taka figurę jak Wadera, Muszka jak na swoje lata w miarę dobrze się trzyma. Idiotki [:O

Gość gość
Czego wylogowana nie rozumiesz?Może w innym języku mam napisać. Uczepilas się słówka jak głuchy drzwi. Czepialas się Wadery> Więc sprostowalam dla żartów i zapytalam "Czy chciałabym mieć taką figurę". Myslisz, że każda z nas to stara , zapuszczona kobieta? Która caly dzień tu siedzi, nic nie robi, nie dba o siebie i pije? Weź nie rozśmieszaj mnie. Ech, jak to było" Magda to aseksualny babochlop, kuchta i wielki kloc, nie uprawia seksu, ma menopauzę i może reklamowac globulki :-DTak to leciało:-) Luz,to tylko nudne forum. Piszesz, smiejesz się i wychodzisz 🖐️