Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zabiegi na twarz przy karmieniu piersia?

Polecane posty

Gość gość

W czasie ciazy mialam straszny tradzik, ktory do tej pory jeszcze troche mi dokucza, do tego przebarwienia i slady po krostkach. Chcialabym cos z tym zrobic, tylko nie wiem, czy podczas karmienia mozna stosowac jakies zabiegi. Pomozecie?

Gość gość
Najprościej zadzwonić do gabinetu kosmetycznego i zapytać.

Gość gość
jak zewnętrzne działanie na skórę może mieć wpływ na mleko? jakie masz wątpliwości?

Gość gość
umów się i zapytaj specjalisty np dermatologa od medycyny estetycznej, zwykłe kosmetyczki omijaj szerokim łukiem. myślę że peeling bez problemu jakiś bardziej inwazyjny albo laser.

Gość gość
W czasie karmienia piersią na twarz nakładać można tylko ciepla kupkę maluszka

Gość gość Monikax
Ja stosowałam Iqface, ale nie w czasie karmienia,tylko poczekałam aż maluszek przejdzie na pokarm, że tak napisze sztuczny. I nie aby był problem z samymi tabletkami, bo te dobierałam pod względem oparcia na naturalnych składnikach, ale nie wiem, fasola, też jest naturalna, a raczej przy karmieniu nikt rozsądny jeść jej nie będzie...

Gość gość Natalia
Ja do czasu zakończenia karmienia piersią nie stosowałabym nic, ze względu na dziecko, bez względu na to jaki to jest środek. Koleżanka stosowała iq face, ale dopiero po zakończeniu karmienia i pomimo, że jak mi powiedziała środek ten jest oparty na naturalnych składnikach, to jej się nie dziwię, podobnie jak drugiej, która stosowała Izotec. W końcu cebula, fasola, czekolada, mandarynki, to jak najbardziej naturalne produkty,a większość z nas by ich w tym akurat okresie nie jadła...