Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie czytam w niemieckiej gazecie, że imigranci

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w Niemczech. Właśnie czytam w niemieckiej gazecie wydarzenia kryminalne, m.in że imigranci rzucili kamieniem w samochód przejeżdżający koło ośrodka dla uchodźców. Gdy kierowca się zatrzymał to go obskoczyli. Musiał uciekać. Wcześniej czytałem, że robili burdel w autobusach, to im zrobili bezpośrednią linię z centrum miasta, żeby normalni ludzie nie musieli z nimi jeździć. Co to się dzieje. Czy z nimi nie można sobie poradzić. Czemu władze się z nimi patyczkują. W Niemczech chcę tylko zarobić na mieszkanie lub dom w Polsce i wracać, ale jak pomyślę, że oni będą i w Polsce to aż mi się żyć odechciewa.

Gość gość
Jako kto pracujesz w Niemczech ? Dobrze płacą ?

Gość gość
Beznadzieja. I grupa podatkowa. Wypłata za sierpień 1691,28 euro za 268,5 godzin. Mieszkanie 230 euro. A najlepsze, że brutto mam zależnie co robię 10,75 lub 11,65 na godzinę. W Polsce miałem 1800 zł więc na razie i tak się opłaci.

Gość gość
jezeli sie ludzi zbydleca to czego oczekujesz? zaproszenia na herbatke wyslanego poczta? cala historia to pokazuje, chocby w USA, dlaczego Murzyni w w tak duzym procencie sa sprawcami rozbojow, gwa/ltow, morderstw itd? dlaczego to samo jest z mniejszoscia imigrancka we francji? bo jak sie z ludzi robi bydlo to tak beda sie zachowywac :O w sumie to nie wiem co cie tak dziwi, polacy zyjacy w przestrzeni, zyjacy jak chca, majacy kase i jakiekoleik perspektywy zazwyczaj zachowuja sie jak dzikie bydlo :O

Gość gość
Czyli że "na rękę" dostajesz 6 Euro za godzinę. A jaka to praca ?

Gość gość
gość dziś A może ludzi traktuje się jak bydło bo tak się właśnie zachowują?

Gość to raczej nie tak
gosc 10:39 Chyba nie masz racji. Znam opinie znawcow USA, twierdza, ze czarnoskorzy sie rozbestwili, poniewaz rzad traktowal ich ulgowo. Tak samo zdaje sie jest teraz w Europie z imigrantami, tez rzady im na zbyt wiele pozwalaja, np. na samowolne przekraczanie granic. I zobaczcie, jak wiekszosc z nich hojraczy, nawet ci calkiem nowi jeszcze w drodze do wymarzonego Germany.

Gość gość
niemcy sa juz skonczeni , przegrani , ale Polska moze sie obronić przed muzułmanami z Afganistanu i Syrii ..

Gość gość
a Niemcy podpalają obozy dla uchodźców. Helloł - agresja budzi agresje. Skoro sobie nie radzą to nie wpuszczać do kraju !! xxx A czyja agresja była pierwsza? Ludzie nie chcą imigrantów, ale rządy maja wyprany mózg przez poprawność polityczną i ponoszą winę za zaistniałą sytuację.

Gość gość
A czy ta poprawnosc polityczna nie jest tylka maska? Czy nie kryje sie za tym jakis szwindel, biznes, uklad? Nawet Merkel sie miota jakos dziwnie, ewidentnie czuc tu drugie dno.

Gość gość
ewidentnie czuc tu drugie dno. xx Te 200 meczetów od Arabii Saudyjskiej.

Gość gość
Nie ma sie co cieszyc, ze to problem Niemiec. Toz to tuz za miedza. Jest ich tam juz killa milionow, podobno kieruja ich teraz na tereny niedaleko od Gdanska, skad wiekszosc Niemcow po zjednoczeniu przeniosla sie wglab kraju.

Gość gość
Dlatego w Austrii wprowadzono przepisy że działające tam szkoły koraniczne i meczety mogą być finansowane jedynie ze środków krajowych. Bo wcześniej importowane pieniądze i ideologię dżihadu od ekstremistów powiązanych z dzisiejszym Państwem Islamskim.

Gość gość
gosc 10:58 To chyba tylko i az wyraz buty. Raczej USA.

Gość gość
gosc 11:01 A co z meczetami w Polsce? Tymi nowymi. Czy ktos w ogole ma kontrole nad tym, co sie tam odbywa. To spode budowle, miejsca dosyc na wiele aktywnosci.

a co Polska może,kiedy muzułmanie zalewają całą Europę. No śmieszni jesteście. Będą chcieli Nas nawrócić to to zrobią prędzej czy później. Już słuchać się tego bełkotu nie da .... tu Unia ustala zasady,a jak chcemy z niej wystąpić to musimy mieć pieniążki,ażeby jej je zwrócić.

Gość gość
nasze dzieci beda walczyc o niepodleglosc z tym bydłem...

Gość gość
"Pracownik ambasady Arabii Saudyjskiej w Nowym Delhi może stracić pracę. Mężczyzna został oskarżony o organizowanie grupowych gwałtów na dwóch sprzątaczkach, które zatrudniał w swoim domu." x Czytaj więcej na http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-saudyjski-dyplomata-oskarzony-o-organizowanie-grupowych-gwal,nId,1883605#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome x ale jak piaseckiemu ziobro powiedział że islamiści gwałcą i że 80 procent gwałtów w szwecji to gwałty muzułmanów którzy stanowią 5% społeczeństwa to pan "dziennikarz" przerwał rozmowę.

Gość gość
"tu Unia ustala zasady,a jak chcemy z niej wystąpić to musimy mieć pieniążki,ażeby jej je zwrócić." x TU jest jeszcze całe szczęście niepodległy kraj i jak unia coś od nas chce to wymaga to naszej zgody. jeszcze całe szczęście nie musimy robić tego co unia nam każe. tylko trzeba wybrać rząd który unii nie będzie wchodził w dupsko koszetem obywateli.

Gość gość
"TU jest jeszcze całe szczęście niepodległy kraj i jak unia coś od nas chce to wymaga to naszej zgody. jeszcze całe szczęście nie musimy robić tego co unia nam każe." x i właśnie dlatego nie można zgodzić się żeby unia nam "żeniła" imigrantów tak jak chce teraz. bo jak zgodzimy się na przyjmowanie wg tych zasad to nie skończy się ani na 2 tys, ani na 12 ani na 80 tylko będziemy musieli przyjąć każdą ilość szarańczy jaka przyjdzie czy przypłynie do europy. a to jest ludność kilku krajów więc spokojnie może to być i milion i kilka milionów.

Gość gość
a teraz przyznać się KTO GŁOSOWAŁ NA PLATFORMĘ??? :classic_cool: wy debile :o

Gość gość
Ja... Tak, byłam debilką. A wiecie co mnie ujęło?... Że Tusku pokazywał swoją sielankę rodzinną, niby tacy porządni ludzie... A potem się okazało, kto kłamie jak z nut, kto kręci kasę z lotniskiem na specjalnych warunkach, która miała romans pozamałżeński, która lata bezprawnie rządowym samolotem i pokazuje w necie kupione majtki. Ale głosowałam tylko za pierwszym razem! Jednak i tak sobie pluję w brodę, że tak się dałam zmanipulować, bo dałam mu przepustkę jakby. Obecnie już filtruję każdego kandydata z kraju i wszystkich "dobrotliwych" polityków z centrali UE.

Gość gość
Na usprawiedliwienie dodam, że byłam młoda, prawie nie interesowałam się polityką, pochodzę z rodziny bez więzi. Takich jak ja łatwo urobić. Jednak poczucie wstydu za głos wyborczy na niekorzyść ojczyzny dał mi kopa i zmotywował do głębszej analizy sceny politycznej.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Nie wpuszczajcie moslimow do Polski! Mieszkam w Belgii, ten kraj jest juz stracony. Belgowie dostaja szalu ale guzik moga zrobic. W Holandii znowuz do jakiejs wioski gdzie jest 500 mieszkancow chca dokoptowac 1000 uchodzcow, ludzie sie boja. To straszne co ci wszyscy przyglupi politycy nam szykuja.

Gość gość
gość dziś ja też ,za młodu popełniłam ten błąd i też się wstydze :( ale to tylko raz. Myślę ,że wielu ludzi żałuje ,że ich dopuścili do władzy.

Gość gość
dobrze że teraz to rozumiecie. chodzi tylko o to żeby zagłosować jednak na PiS, żeby mogli samodzielnie rządzić. bo jak to się nie uda to znowu zmontuje się koalicja "antypisowska" niestety oparta na jednym: każdy kradnie na swoim odcinku. bo przecież poza tym to nic nie łączy PSLu, z lewicą, "nowoczestną.po" i PO właściwą.

Gość gość
Czyli co masowe zamieszki za 2-3 lata a potem chyba tylko wojna ? Przecież w przyszłym roku idioci z UE znów wpuszczą parę milionów imigrantów .

Gość gość
Strach to nawet tylko napisac, ale naprawde wszystko wskazuje na to, ze komus zalezy na wojnie. Komus wplywowemu. Gdyz wojna to wielka kasa. A kto dotychczas sie podorabial na wojnie najbardziej chyba wszyscy wiemy.