Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ubrac zeby zatuszowac duzy brzuch ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam do was prosbe zebyscie pomogli mi dobrac stylizacje do mojej 'figury' mam 20 lat, jestem niska osoba bo mam zaledwie 155 cm wzrostu i waze 63 kg. Od jakiegos czasu cwicze zeby pozbyc sie tego brzucha. I w tym jest problem ze nie umie sie ubrac tak zeby wygladac ok :( zawsze widac ten brzuch :( lubie swetry, koszluki, bluzy, szaliki i blyskotki :) zle sie czuje jak odstaje mi ten brzuch :( mam wrazenie ze sie wszyscy na mnie patrza :( prosze pomozcie :( Pozdrawiam ;)

Gość gość
Mniej jedz !! taka młoda dziewczyna i taka waga? ja mierzę 161 cm więc też wysoka nie jestem, w Twoim wieku ważyłam jakoś 60-61 kg i naprawdę jak teraz patrzę na swoje zdjęcia z tamtego okresu,to bardzo źle to wyglądało. Teraz mam 28 lat i ważę 54 kg!

Cwicz jogę 40 minut dziennie za rok brzucho zniknie, figura sie zmieni, zdrowsza bedziesz!

Gość poprzymierzaj
- gory w stylu boho, odcinane pod biustem - oversizy, byle bez przesady (a doly dopasowane, bo inaczej wyjdzie kloc albo kulka) - dopasowane dlugoscia do Twojego wzrostu sukienki podkreslajace talie, a pod nia marszczone; lub takie spodnice - bluzki i zakiety z baskinka Sprawdz, czy na Tobie tez beda dobrze sie ukladac, bo podane dane nie wystarcza. Pozdrawiam :)

I dieta nie moze byc na zasadzie jedz mniej, tylko jedz tyle samo ale inaczej.

Gość gość
11:08 Nie czepiaj sie dziewczyny. W Twoim wieku 54 kg to przesada w druga strone.

Gość gość
Komentatorko, masz lat 28, przy Twoim wzroscie prawidlowe BMI to 48-64 kg. Niemniej zauwaz, ze miescisz sie w dolnych rejonach tego przedzialu. Dlatego nie naskakuj na autorke, bo warto byc lzejsza, ale niekoniecznie az tak.

Gość gość
do 11:12, 11:17 co takiego? :D znam kobietę, która ma 33 lata, dziecko 4-letnie, ona ma wzrostu pomiędzy 170-175 cm i waży 58 kg!! i jest szczupłą ale nie chuda

Gość gość
Najladniejsze sa kobiety z cialkiem:) nie jakies grube ale tez nie chuderlaki, wybierajac gruba a koscista wole gruba:D

Gość gość
" chuda" co masz na mysli? Moze byc wizualnie chuda ale cialo miec sflaczale i dyndajacy tluszcz a moze miec fajnie zarysowane miesnie

Gość gość
Sory "szczupla"

Gość gość
teraz jest duzy wybór ubrań jak masz szczupłe nogi ładny ekold wyeksponuj je! ja mam ten sam problem po ciązy sukienki z marszczonym odcięciem pod biustem rozwiązuj,ą problem... oprócz tego sukienki i spódnice portfelowe.... dużo fajnych ciuchów jest w lumpach pochodź pomierz i zobaczysz w czym Ci jest dobrze... mam np super spódnice czarną z białymi szwami i guzikami-patrzac z przodu bardzo wyszczupla a z boku nie widać bo na to idzie żakiet....a bluzka jest wpuszzone do wewnątrz-znam twój problemi wiem że to jest dużym problemem wizualnym...są tez fajne tuniki legginsy do tego itp. pocieszę Cie-przy takiej budowie zawsze jest łatwiej zgubic brzuch niż grube biodra czy uda a także łatwiej zakamuflować.... przerabiałam wage w doryslym życiu o rozstrzale 56-76 kg i rozmiary 36-44 więc wiem o czym mówie. jeśli chcesz schudnac polecam na początek dukana spadnie Ci 10kg w 4 msce o ile będziesz przestrzegac zasad. potem ja zaczełam cwiczyc (orbitrek 1h dziennie) i waga była bez zmian bez jojo z wprowadzeniem zakazanych w dukanie rzeczy który szkodzi np na nerki (ale nadwaga tez szkodzi wiec wybrałam mniejsze zło

Gość gość
ciężko mi powiedzieć, może wybierz się na zakupy i poprzymierzaj różne ciuchy, porób sobie zdjęcia a potem porównaj w domu na spokojnie, w czym wygladasz najlepiej :)

Gość gość
a dłuie wisiorki, apaszki odciagają uwagę od brzucha i to też jest na plus... w twoim wieku ważyłam 74 kg przy wzroście 168... potem schudłam do 56.... da się! teraz po ciązy waga startowa 63 kg (rozmiar 38-40) zostało mi jakies 7 kg nadwagi i zwisająco odstający brzuch... ale mam ubrania w których ego nie widać za bardzo - a mam teraz 36 lat. Powodzenia zycze w diecie i przebierankach uszka do góry dasz rade zmienic siebie ja dałam!

Gość prawictwo pospolite 193
niczego nie tuszować , tylko zacząś sie odchudzać

Gość gość
Super ze wszyscy umiecie krytykowac ! Taj cwicze chodze do dietetyka i dbam o to co jem i co robie, tylko jest problem lecze sie i to powaznie. Mam 20 lat i moze tak byc ze nigdy noe bede miec dzieci ! Dlatego nie pierniczcie mi o diecie i cwiczeniach ! Problemy hormonalne to jest cos z czym ciezko miec idealna wage i figure cos za cos. Dla mnie wazniejsze jest zdrowie niz to jak wygladam, ale tez chcialabym przy tym wygladac normalnie ! Dziekuje tym ktorzy staraja sie mi pomoc a nie hejtuja !

Gość gość
Może legginsy plus tunika? To zatuszuje brzuch.

Gość gość
No ładna mi pomoc. Zakryć problem i udawać, że go nie ma. Prawictwo ci najlepiej poradził. Muszę się z nim zgodzić aczkolwiek niechętnie. Po prawdzie to nic nie jest w stanie bębna zakryć. Więcej i intensywniej ćwicz. Raczej już nie urośniesz, pozostaje orka na ugorze.

>>>No ładna mi pomoc. Zakryć problem i udawać, że go nie ma.<<< x Przecież właśnie o to autorka tematu pyta :). x No ale fanatyk diety musi swoje napyszczyć :P. x Ze swojej strony proponuję autorce używanie bielizny modelującej. To nie jest tanie, ale efekty są wyraźnie widoczne :). x Okrągła będziesz i tego nie zmienisz, więc musisz odwrócić uwagę od wypukłości brzucha. x Możesz to zdobić żonglując kolorami, albo zakładając koszule, zamiast bluzek. Sztywniejsza koszula nie przylega do brzucha i w ten sposób mniej rzuca się on w oczy :). Koszula może być z jakimiś dodatkami, po babsku, to się chyba kryza nazywa (takie zmarszczone coś wzdłuż guzików).

Gość maggie705
Może kupuj coś w odcieniu ciemnych kolorów, najlepiej czerń albo mieszaj z tymi kolorami w wersji bluzki. Na sportowo ubrania szybciej zasłaniają takie wady. Wiele ciemnych takich ubrań znajdziesz w sklepie: http://byinsomnia.com/kategoria/nowa-kolekcja/ines-tunic . Ta bluzka też jest fajna.