Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dostałem terminowo wypłaty

Polecane posty

Gość gość

witam! dzisiaj był dzień wypłaty . Nic na moje konto nie wpłynęło .... mam zrobić im awanturę ? Pracowałem , nie harowałem jak wół miesiąc i takie jaja .... to tylko w Polsce może być.... jestem zły i wkurzony!!! co mam robić...

Gość gość
Jest dopiero 11:00. Może do wieczora kasa wpłynie. A jak nie, to jutro zadzwoń i zapytaj w czym problem.

Gość gość
mam to samo rano wysłałem smsa szefunciowi, ze potyrzebuje pieniądze jeszcze nie odpisal

Gość gość
Nie Wy jedni. Ja już czekam miesiąc za rozliczenie poprzednich wypłat. Mój szef cudnie mówi i wymaga cudów w pracy, a pieniądze to jego alergia, jak ma wypłacić.

Gość gość
zadzwonię do tego pieprzone biura pośrednictwa pracy i zrobię im awanturę taką że popamiętają do 10 miała być wypłata dziś jest 11 jak do wieczora nic nie wpłynie to wszystkich tam zamorduje. Nie po to tyrałem jak wół żebym nic nie dostał.... -.-

Gość gość
to je polska co zrobisz? nic nie zrobisz ... taką mamy pieprzoną rzeczywistość ludzi tylko w bambuko zrobić żeby najlepiej za friko tyrali jak woły

Gość gość
ja mam mbank, mój mąż dostał kasę w piątek a ja dopiero we wt, mimo, że wychodziła razem. Może kwestia banku.

Gość gość
wątpie żeby to była wina banku ... po prostu oni nie dotrzymują słowa .. ale poczekam do wieczora zobaczymy a może jednak jakiś się cud stanie