Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flashback13

aborcja

Polecane posty

Gość flashback13
Nie gówniara i nie puściła bo byliśmy razem prawie 4 lata więc daruj sobie takie komentarze bidulko. A może zamiast produkować kolejne dziecko, zainteresowałabyś się dzieckiem z domu dziecka które nie ma własnego domu

Gość gość
TO JEST PROWO. Autorka sama sobie odpisuje, żeby nakręcić dyskusję:) I tak mnie szlag trafia jak czytam wypociny takich tępych nastolatek, ale nie ma co tu pisać, bo toto nigdy nie zmądrzeje.

Gość gość
Ty studiujesz? proszę nie kompromituj się.Pisać nie umiesz a tu ze studiami wyjeżdżasz ...chyba łopatologie :) haha Pewnie mama taka sama inteligentna jak ty albo plemnik zmutowany starego zapłodnił matke.Bo czytając twoje wypowiedzi to aż się g****a w d***e gotują.

Gość gość
Ja autorkę rozumiem i sama też bym usunęła. Facet nic nie ma do gadania, mógł wyciągnąć w porę, albo prezerwatywę założyć. Ja z moim uprawiam seks tylko w prezerwatywie. Marudził, że chciałby bez, więc brałam jakiś czas tabletki, z tym, że źle one działają na moją psychikę, tzn. ma tak jakby zespół napięcia przedmiesiączkowego codziennie- jestem wkurzona strasznie, bolą mnie piersi itd. Miałam 3 razy zmieniane pigułki i za każdym razem to samo, także dałam sobie spokój. Prezerwatywa jest bezpieczna, jak się zsunie czy pęknie to przecież można zauważyć i zażyć np. tabletkę "po". A jak zawiodą pigułki, to jedynie aborcja pozostaje w przypadku niechcianej ciąży. I nie pieprzcie jedna z drugą, że "ja tak bardzo chcę i nie mogę, a ona usuwa". Życie nie jest sprawiedliwe, co dla jednego jest szczęściem, dla innych przekleństwem. Tak samo mogą powiedzieć osoby chore na raka, które nie paliły, że ktoś się truje świadomie papierosami, a inne osoby walczą o życie chore na raka płuc... takie życie, nic się nie poradzi.

Gość gość
gość dziś Ty studiujesz? proszę nie kompromituj się.Pisać nie umiesz a tu ze studiami wyjeżdżasz ...chyba łopatologie usmiech.gif haha Pewnie mama taka sama inteligentna jak ty albo plemnik zmutowany starego zapłodnił matke.Bo czytając twoje wypowiedzi to aż się g****a w d***e gotują. x Ty za to błyszczysz kulturą... twoją matkę kto zapłodnił, dres spod bloku?

Gość flashback13
Ty daruj sobie takie teksty, bo to że ty masz ciemnogród w głowie to nie znaczy że każdy ma :D na tym forum też pojawiają się NORMALNE osoby, które nie myślą tak zaściankowo jak ty

Gość gość
Mam szanse na swoje więc się o nie postaram. Zaadoptuje i nie daj boże będzie tak samo z/j/e/b/a/n/e jak ty,dziekuję wole własne inteligentne.

Gość gość
Dobrze zrobiłaś. Inaczej męczyłabyś się do końca życia z niechcianym dzieckiem. A gadanie że seks jest tylko dla chcących dzieci to głupota, mam 32 lata, męża od 6 lat, ustabilizowane życie, ale nie chce dzieci, więc mam odmawiać sobie seksu??? Jeszcze nie zaliczyłam wpadki, mam nadzieje że to się nie stanie, ale jak to się stanie od razu usunę.

Gość flashback13
w końcu normalna kobieta się odezwała. Bo te nawiedzone mamuśki twierdzą, że seks jest zarezerwowany tylko dla tych którzy chcą zapładniać i być zapładniani. Rozmnażajcie się dalej, miłego :p

Gość gość
Wiesz ja jestem inteligentna za to ty nie koniecznie.Mnie spłodzili rodzice normalni,którzy nauczyli mnie różnych zasad za to ciebie niekoniecznie.Nie będę się z tobą sprzeczać ani kłócić bo nie mam zwyczaju prowadzić dyskusji z osobą tak mało pojętną i inteligentną ,nie ma to sensu i tak nic z tego nie zrozumiesz.Bardzo nisko mi sięgasz :)

Gość gość
na tym forum też pojawiają się NORMALNE osoby, które nie myślą tak zaściankowo jak ty XXX No pewnie, że się pojawiają. Tylko nadal nie wiadomo co gimbaza robi na forum "macierzyństwo". Choć wiadomo: bałagan robi:) Do odrabiania lekcji wracaj małolato.

Gość gość
hahaha znów sama ze sobą pisze :)

Gość gość
Wiesz co zlepku komórek? Będę się o Ciebie modlic, żebyś po śmierci aż tak mocno nie cierpiała. Tyle. Pa. P.s. Wtedy przypomnisz sobie o swoim dziecku, które teraz ma w niebie lepiej.

Gość flashback13
ty za to umiesz ;) taka mądra jesteś? Weź, idź lepiej kaszki robić i pieluchy zmieniać :D

Gość gość
Wyp***** z tą prowokacją. Albo Prawda zaczyna bolec.

Gość flashback13
to ty mi do pięt nie sięgasz :D

Gość gość
gość dziś Wiesz co zlepku komórek? Będę się o Ciebie modlic, żebyś po śmierci aż tak mocno nie cierpiała. Tyle. Pa. P.s. Wtedy przypomnisz sobie o swoim dziecku, które teraz ma w niebie lepiej. x Nie ma nic gorszego, niż nawiedzone katole...

Gość gość
Dzisiaj piatek. gimbaza sobie wolne zrobiła pewnie.a miałam nadzieje, że jak pójdą do szkoly to bedzie o wiele lepiej. Ale nie. Może siedzi na lekcji i na swoim smartfonie wypisuje takie pierdoły. Chora jestes? Takie tematy cie rajcują? litości....

Gość gość
ja umiem ale jesteś głupia haha tępa gówniara :)

Gość gość
gość 12:44 Mam Cie! I na ch** piszesz sama ze soba? Styl gimbazy :D

Gość gość
cięzki temat

Gość gość
Rany, idź stąd dziecko i nie pisz takich pierduł. kolejna prowokacja o aborcji. ZAMYKAMY TEN TEMAT!!!! PROWOKACJA.

Gość gość
to ty mi do pięt nie sięgasz smiech.gif Nie możesz wymyślić czegoś swojego?przepraszam zapomniałam że na łopatologi nie uczą zasobu bogatego słownictwa ,jedynie łopata i dół kopać:) Swoją drogą szkoda mi ciebie jesteś bardzo ograniczona umysłowo. Zawsze to możesz się dowartościować chociażby w taki oto sposób:)

Gość antentka
Weszlam tu z ciekawosci i tak czytam i cxytam i uwierzyc nie moge skad w was dziewczyny tyle jadu? Wiadomo czyn autorki nie zasluguje na poklask i godny podziwu nie jest ale zastanowcie sie. Jezeli ona faktycznie ledwo wiaze koniec z koncem, nie ma wsparcia ze strony rodziny a na dodatek zabezpieczala sie to nie ma sie jej co dziwic ze przerosla ja ta sytuacja, nie jest latwo, rodzenie dzieci w tym kraju to przeklenstwo, moja siostra ktora kokosow nie zarabia upokorzenia doznala juz na zbiorowej sali porodowej gdzie potraktowano ja jak jakas krowe rozplodowa. Pozniej te smieszne zasilki za ktore moze sobie waciki kupic. Ja jezeli kiedys bede zamierzala miec dziecko (nie napewno i raczej nie predko) to napewno nie urodze go w tym chorym kraju. Pozdrawiam wszystkich

Gość gość
Przepraszam, że się wtrącam, ale autorka tego tematu jest bezczelna. Nie wiem, czy to jest prowo czy nie. Jeśli prowo to daruj sobie wszelkie komentarze. Ale jeśli nie jest to nie wyglądasz na oobe studiującą- bo takie są rozważne, pracującą- bo takie są odpowiedzialne, dorosłe- bo świadczy o tym Twój poziom. Nie krytykuje za to co zrobiłaś. Trudno- Twój wybór. Chłopak miał racje. Zawsze powtarzam, żyć tak aby tego kiedyś nie żałować. W Twoim wypadku na wszystko przyjdzie czas jeszcze. I to z wielkim hukiem. Znajdziesz innego, byc może przyszłego "męża". Takich rzeczy się nie ukryje

Gość gość
do autorki te osoby co ciąży nie usuwały bo nie wpadły, ciebie nie zrozumieją, a gdybyś urodziła nikt by ci na utrzymanie tego dziecka nie dal, nie pochwalam tego co zrobiłaś ,ale po co dzieci sprowadzać na ten brutalny świat i nie zapewnić mu przyszłości, bytu, to potem to dziecko patrzy na inne dzieci, ze tamte maja to i tamto ,a dziecko nie zrozumie ze mamę nie sytac, na zabawki, ubrania wiec uważam powinny rodzic się dzieci chciane i kochane ,tylko takie. Kazdy problem idzie rozwiązać ,można oddać do adopcji, domów dziecka ,ale jak kobieta traci poczucie bezpieczeństwa to potem są aborcje.

Gość gość
Potrzebujesz pomocy ?? BEZPIECZNE I SKUTECZNE TABLETKI PORONNE Wieloletnie doświadczenie !! Wsparcie w trakcie kuracji !! KONTAKT: ☎ 577_405_474 TABLETKI PORONNE: Misoprostol (CYTOTEC lub ARTHROTEC) i Mifepristone (RU486) WYSYŁKA Wysyłamy natychmiastowo po zamówieniu. Wszystkie przesyłki są ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą. (płacisz dopiero po otrzymaniu przesyłki)

Gość skuteczny zestaw

Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780