Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna_Sam

Maryja była bardzo piękna i szczupła

Polecane posty

Gość Mężczyzna_Sam

Bardzo mało jadła, żyła w ubóstwie. Jej życie było idealne. Dziewczyny powinny brać przykład z Maryi. Przecież Ona jest nauczycielką życia. Pokazała jak żyć w czystości, pokorze i ubóstwie. Ta droga prowadzi do Boga. A tymczasem jest wiele dziewczyn, które żyją odwrotnie, a potem mają pretensje do siebie "jaka ja byłam głupia". Nie kłóćcie się z Maryją jak żyć, bo Ona wie lepiej.

Gość gość
Piękna i szczupła była tylko w Twoich marzeniach. MB była piękna wnętrzem.

Gość Mężczyzna_Sam
Z wiadomości spisanych przez Marię Valtortę, Maryja wyróżniała się urodą podobnie Jezus miał wyjątkowe, harmonijne, symetryczne rysy twarzy. Oboje byli wysocy i szczupli. Mało jedli. Maryja ponadto nie jadła w ogóle mięsa.

Gość gość
Nasza ukochana Matka Boża gdyby nie Ona wielu wielu wielu ludzi nie doznałoby tylu łask i cudów. Jest niesamowita :) No i wyrzuca złe duchy kiedy modlimy sie na rozancu

Gość gość
Ejjk bez przesady 🖐️

Gość Dasertyn
Maryja jest ładna, choć nie tak bardzo szczupła - wiem bo widziałem, jak ksiądz wypuszczał ją z plebani mówiąc "o matko bosko, żeby cię tylko nikt nie widział"

Gość gość
W wielu objawieniach jest napisane tak jak mowi Mezcyzna_sam. NMP byla i jest piekna i pelna cnót. Niesamowity Dar z Nieba dla nas marnych grzesznikow. Bóg musi nas naprawdę bardzo kochac. Aż człowiek sie wzrusza...

Gość gość
Co zrobić zeby i mnie pomogla bo moje zycie to tragedia

Gość gość
Ja też bardzo malo jem praktycznie od zawsze ale waze normalnie 60 przy 170.. a czesto nie jem w ogole nic bo mnie nie stac

Gość gość
Pij kozie mleko jedz baranine ,swinina be ,ryby szamaj i myj sie co dzien a bedziesz piekna i szanowana pszes facetow:-) dawaj tylko jak poczujesz blusa :-)

Gość gość
a ty wiesz, że Maryja miała 16 lat gdy urodziła Jezusa?