Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leila23

Po czym można poznać, że szef czuje coś do młodej stażystki?

Polecane posty

Nie słuchajcie jej. Gościa z '27. Ktoś chyba tu powinien się leczyć na schizofrenię. Założyłam tutaj ten temat żeby Dowiedzieć się jakie znaki dawałby zainteresowany mężczyzna, jednak po dzisiejszym dniu jestem pewna że mu wpadłam w oko. To, że jestem raczej nieśmiała nie ma wpływu na to, że uważam się za wartościową osobę i chcę dać mu jakoś delikatnie odczuć, że mu się podobam. Jak dać mu zielone światło?

Gość gość
Nie zamykaj tematu tylko sie wypnij. Tylko porzadnie

Gość gość
Szkoda, że dopiero teraz jak zamykam wątek piszą rozsądne, mądre kobiety mające rzeczywiście coś do powiedzenia. X No tak napisała że pewnie się mu podobasz to jest mądra, ale ci którzy mówią że chce się z Tobą przespać to od razu wredne i złośliwe. Dorosła kobieta a taka dziecinna.

Gość gość
Życia nie znasz. 38 latek który nie ma stałej kobiety to typ lowelasa. Powinnaś przestać czytać romanse bo one nie mają nic wspólnego z prawdziwym życiem. On cię rozdziewiczy i pójdzie dalej do następnej stazystki.

Ale o jakim dziewictwie ty mówisz? Jestem nieśmiała ale to nie znaczy że jestem dziewicą. Przecież jestem młoda :) ale powiedzmy, że już obyta w tych sprawach ;) Heh. Nie dam się wykorzystać bo nie jestem głupia. Przecież normalnie pracuję, jestem samodzielna. Czy wiecie jak mu dać znak żeby odważył się do mnie zagadać?

Gość gość
"chcę dać mu jakoś delikatnie odczuć, że mu się podobam" x Aha, czyli on jeszcze nie wie, że mu się podobasz i musisz go uświadomić :D

Gość gość
Ej, lecimy w inne klimaty teraz, nieśmiały, zauroczony szef, który nie ma odwagi zagadać i obyta w tych sprawach stażystka. Za fiuta go złap, powinien się domyślić ocb.

Nie wiem co cie śmieszy stara prukwo. Idź nianczyc swojego bekarta :) na pewno mu się podobam. Ogólnie to każdy mężczyzna zwraca na mnie uwagę, ale ja nie chcę byle kogo

Nie chcę tak agresywnie. jestem z natury delikatna i to facet powinien mnie zdobywać. Ogólnie to mam dosyć tego, że wszyscy zjadają mnie wzrokiem a nikt zagadać się nie odważy. Chyba jestem za ładna :/ o ile istnieje coś takiego, hehe. Co zrobić żeby on zagadał? Przecież widzę że mnie mija na korytarzu i się jakby zawiesza

Gość gość
ty mnie śmieszysz, głupia zdziro, stara prukwa to twoja matka, a o bękarcie nie wspomnę... :) juz ci się wyzwisk zachciewa ? to zaraz je będziesz miała, szmato :D zawiesza to ci sie mózg przy wymyślaniu tych bzdetów

To nie bzdury tylko samo życie. Ty chyba jesteś z jakiejś patologii że tak brzydko się wyrażasz. Chyba twoja matka tak do ciebie mówiła co? :) idź pluć jadem na inny temat. Tu jest topic o miłości i pięknej kobiecie a nie o starych zazdrosnicach

Gość gość
O miłości i pięknej kobiecie czyli fantazjujesz o sobie, bzdurz sobie dalej, mitomanko :D Powtarzasz się o tym pluciu jadem, nuuudne to, podobnie jak ty i ten wymyślony topik.

Gość gość
Wiecie co mnie dziwi? Zawsze jak pojawi się tu jakiś głupawy topik to znajdują się osoby popierające autora topiku. Czy głupota jest aż tak rozpowszechniona, czy to autorzy prowokacji sami piszą popierające siebie posty, żeby mieć możliwość kontynuowania "dyskusji"?

Gość gość
Założyła prowo, na początku to może jeszcze było dość wiarygodne, ale teraz się nie klei, a ta wymyśla czym by tu jeszcze ludzi zainteresować, może ktoś jeszcze odpisze; gdyby nie te pyskówki to ten topik umarłby śmiercią naturalną. Co zapewne i tak się stanie. Amen.

Ten topic nie jest wymyślony. Widać że same go podbijacie bo wam się najwyraźniej podoba. No chyba ze po prostu nie potraficie zdzierzyc myśli że młoda kobieta taka jak ja może się podobać komuś bogatemu z pozycją.

Gość gość
zdzierżyc to nie można takiej kretynki jak ty. dobra, ignor na tę chujnię

Gość gość
Proszę: leila23 dziś "dlatego nie sypiam teraz z pierwszą lepszą tylko myślę o niej". A co ty k***a starcze łaskę robisz że innych nie ****asz? Też mi poświęcenie. Jak się kocha to się nie myśli o nikim innym a ty wyjesz na forum cały czas jaki ty bohaterskich że trzymasz fiuta w gaciach z miłości. A sorry, nie trzymales. Musiałeś spuscic się do jej zaciążonej c**y z rozpaczy. Istny romans. Oh tak ci zależy oh bardzo... Miałeś ją w d***e to teraz szykuj hajs na alimenty. Nawet jak to nie będzie twój bękart to i tak ona wydoi cię z kasy bo jesteś ostatnim frajerem. Twój kolezka powinien nssrac ci do mordy, a twoja idealna dziunia powinna mu ssać druta z widocznym brzuchem ciążowym na twoich oczach, a ty i tak byś nie wiedzialal co się dzieje. x Poznajesz? Twój wpis z innego topiku. Nie mam już wątpliwości - na pewno się zakochał. Jesteś kobietą z taką klasą, że inaczej być nie może. Ps. jeśli już się leczysz to zmień psychiatrę, bo ten do którego chodzisz jest konowałem.

Gość gość
Dooobreeee :D "Ty chyba jesteś z jakiejś patologii że tak brzydko się wyrażasz. Chyba twoja matka tak do ciebie mówiła co?", znasz to z własnego doświadczenia, jak widać, trollico :D

Gość gość
Ciekawe skąd nasza mądra autorka zna powiedzenie "ciągnąć druta". Jeśli od szefa to wróżę rychły ślub ;)

Gość gość
może do każdej ładnej stażystki coś czuje

Dobra macie mnie XD jestem trollem. Autorka topicu uciekła stąd a ja kręciłam z Was beke. Z tamtego tematu też mam ubaw bo to Prowo znajomej i przyszłam tam wkurwiać laski takie jak wy pelikany

Gość gość
Pelikany łykają prowo, wierzą i dają się wkręcać, a te, które się w********y, po prostu, nie łyknęły prowa i wyczuły, że trollujesz.

Miały wyczuć od początku, ale ból d**y zaczął się dopiero wtedy jak dodałam post na prowie kumpeli. Narazie :*

Gość gość
Powinnaś chociaż przeprosić autorkę.