Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnajedynaD

Napisać czy sobie darować?

Polecane posty

Gość OnajedynaD

Dwa miesiące temu poznałam chłopaka na dyskotece. Miłość od pierwszego wejrzenia. Całą dyskotekę spędziłam z nim na przytulaniu i całowaniu się, choć nigdy sobie na takie zachowania nie pozwalam (tak, jestem z tych porządnych). Z chłopakiem utrzymywałam kontakt smsowy przez miesiąc (i właściwie przez cały ten miesiąc się klocilismy) a potem, tak o, przestalismy się do siebie odzywać. Czyli kolejny miesiąc. Problem w tym, że ostatnio strasznie za nim tęsknię. Napisać do niego i spotkać się czy sobie darować?

Gość gość
daruj sobie

Gość gość
Daruj sobie tego kolesia

Gość gość
Ja bym sobie darowała

Gość gość
Pisaliście smsy, ale czy widzieliście się jeszcze?

Gość gość
Dlaczego chcesz do niego napisać?,spotkac się? przecież on się nie odzywa....a może ma dziewczyne?

Gość gość
Jak an razie to ciało rządzi twoim umysłem, a powinno być na odwrót. Fiksujesz za ziomem od pierwszego wejrzenia, ale jak sama widzisz: nie ma w tym nic głębokiego, także nie warto tęsknić, tym bardziej, że się kłóciliście. Kłóciliście się w smsach...po co niby on miałby się odzywać do ciebie? Aby znów się kłócić? Takich zrywów z panienkami na dyskotekach (alias miłość od pierwszego wejrzenia) pewnie miał jeszcze kilka.