Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd tacy ludzie mają kasę tak tak zazdroszczę

Polecane posty

Gość gość

moja znajoma nie pracuje odkąd urodziła starszą córkę, czyli od ponad 5 lat, młodsza ma 2 latka niecałe, mają mieszkanie, samochód, zarabia tylko mąż (podobno pracuje w remontach ale nie wiem na pewno bo jakoś nie mówi o tej pracy za wiele), znajoma ciągle kupuje markowe rzeczy córkom, sobie, w te wakacje ciągle gdzieś wyjeżdżali - morze, Mazury, Zakopane, Bieszczady - jest połowa września a oni całą rodziną na wyjeżdzie jeszcze, tak się zastanawiam jakim cudem ich na to stać???

Gość gość
Na budowie teraz bardzo dużo się zarabia nawet po 20 tysi /mies. Wiem to bo mój maz tez tak pracuje.

Gość gość
Aha :) To chyba zacznę namawiać męża na zmianę zawodu :D

Gość gość
na pewno jej mąż nie pracuje w remontach, bo w wakacje jest sezon budowlany więc nie wyjeżdzaliby tak non stop

Gość gość
20 tys na mies ??? :D :D :D w Niemczech na budowie zarabia się 2,5 tys euro a w Polsce 5 tys ???? :D:D

Gość gość
Tu autorka. No właśnie o jego pracy to w ogóle niewiele wiadomo, raz rzuciła tylko hasło że "robi w remontach", też to trochę dziwne się wydaje bo przecież latem najwięcej zleceń chyba a oni w rozjazdach...

Gość gość
14,06 namawiaj! my z mezem już drugie mieszkanie kupujemy :)

Gość gość
"20 tys na mies ??? smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif w Niemczech na budowie zarabia się 2,5 tys euro a w Polsce 5 tys ???? smiech.gifsmiech.gif " x no to bardzo mało wiesz! :) mój maz pracuje z kolega i tyle co mies przynosi do domu, czasem nawet więcej. Nie musi do Niemiec jezdzic.

Gość gość
Wuj mojego męża od 20 lat pracuje w budowlance i wyciąga maksymalnie 4 tysiące . Ciekawe bajki ktoś tu pisze. Autorko moim zdaniem mąż Twojej znajomej jest dilerem lub prowadzi jakieś inne szemrane interesy. Brat mojego byłego męża tak wszystkim wciskał, że pracuje w firmie transportowej i zarabia na tym świetnie (2 mieszkania, dom, 3 dobre samochody). Jak się okazało transportował nie to co powinien.

Gość gość ta od 20 tys
mój maz zna się na tym co robi potrafi wybudować caly dom od lawic po dach.

Gość gość
Ty od 20 tys tobie też takie bajki mąż wciska? :D Widziałaś go kiedyś przy pracy czy tylko znasz relacje? :D

Gość gość
pewnie mozna tyle wyciągnąć jak sie jest świetnym fachowcem lub ma sie firmę budowlaną ale ten znajomy to chyba musi jakies szemrane interesy prowadzic bo żeby tyle zarobic o trzeba naprwade duzo pracowac a nie wyjeżdżać ciągle.moze cos przemyca z tych zagranicznych wycieczek :)

Gość gość ta od 20 tys
mój maz zna się na tym co robi potrafi wybudować caly dom od lawic po dach.

Gość gość
Ponownie autorka. No właśnie chyba muszą jakieś nielegalne interesy robić, bo przecież nawet gdyby zarabiał dużo w budowlance to musiałby sporo pracować...a on ciągle na luzie, często odbiera wcześniej córkę z przedszkola bo znajoma np. z młodszą siedzi u babci...Jakieś podejrzane to.

Gość gość
A moze ma tak dobrze presperujaca firme ze tylko doglada. Moi znajomi pracuja w domu zdlanie czesto w dzien sa na podworku, w ogrodzie itp... a kasy maja ze hej. Nie wszyscy sa zlodzoejami czy dilerami

Gość gość ta od 20 tys
widzialm go przy pracy, widze ile przynosi mi kasy bo wpłacam to na konto wiec wiem. Nie rozumiem co was tak starsznie dziwi, maz codziennie od 6-18 pracuje lacznie z sobota wtedy konczy o 14-15. Wiec pracuj****aardzo długo, dzieci go prawie nie widza. Maz nie pracuje tylko haruje wiec naleza mu się takie zarobki.

Gość gość
na budowie wystraczy wyciągnąc mury do stanu surowego żeby zgarnąć powyżej 20tys.

Gość gość
Moi znajomi tez ciągle wyjazdy markowe ciuchy kończą budowę domu a kasę mają z pola które dostali od ciotki -6h które przekwalifikowania na działki budowlane i sprzedają za 120 tys za 7arow

Gość gość
3 robotnikom za wykonanie dachu, 2 miesiące roboty zapłaciłam 50tys. + drugie tyle zapłaciła sąsiadka bo to bliźniak - duży wspólny budynek i robiłyśmy razem, zatem 100 tys. - można zarobić? można!

Gość gość ta od 20 tys
No wiec pisze i nie rozumeim dlaczego jestem posadzana o to , ze klamie. Dobry pracownik potrafi teraz naprawdę dużo zarobić.

Gość gość
Dobry fachowiec zawsze zarobi. Ale dziewczyny zazdrość jest zła, spróbujcie zmienić coś w swoim życiu a nie patrzeć obcym ludziom na ręce.

Gość gość
zazdroszcze tej od 20 tysi, szkoda ze ja nie mam takiego męża, mój haruje leżąc przed tv

Gość gość
Do tej od 20 tys....twój maz ma własną firmę? Bo jeśli nie to NIGDY nie uwierze,że robiąc u kogoś w firmie tyle zarabia!!! Nie wciskaj kity autorce!

Gość gość
Mój facet również pracuje w budowlance(okna) i 20 tys nie ciężko wyciągnąć ale trzeba umieć robić mieć fach i głowę na karku :)

Gość gość
Akurat sie budujemy. Elektryk skasowal nas za położenie kabli w domu 2000zł -robił 5 dni. Hydraulik podobna stawka za kilka dni(kladł podłogówke podłączenia do grzejników itp). Płytkarz wziął z metra2 40zł. Kładł tych metrów 50 przez 5 dni, kończył kawałek soboty-rachunek prosty. -2000 Oczywiście ceny które podałam to robocizna, za materiały płaciliśmy oddzielnie. Ludzie byli z polecenia, dobrzy fachowcy wszystko profesjonalnie, bez obsuwy-tyle robili ile powiedzieli , nie było pijaństwa itp. Więc dobry fachowiec sobie liczy -jak jakiś obszczymurek to może i zrobi za 500zł ale potem trzeba sciany kuć. Płytkarz taki fajny rozmowny facet z rozmowy wynikło ze ma swój dom, robi non stop tyle ma roboty-wyciąga z 8000 co miesiąc, jedno dziecko latają na wczasy za granice, jeździ laguną w kombi nówką z 2014/2015r.Jest koło 30stki.

Gość gość
wyciąga z 8000 co miesiąc, jedno dziecko latają na wczasy za granice, jeździ laguną w kombi nówką z 2014/2015r.Jest koło 30stki. xx kurcze chciałabym takiego meza, mój ma 3,8 po studiach informatycznych i też robi całymi dniami, ale płytki u nas sam położył, namówię go żeby się przekwalifikował, bo na wczasach nie byliśmy ani razu a domu tez nie mamy tylko szuflade na kredyt

Gość gość
zyję na garnuszku męzusia nie warto zajmować głowy takimi ...

Gość gość
Wystarczy jak mąż ma firmę budowlaną i może tyle przynieść kasiorki do domu ;-)