Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mnie baba wkurzyła

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie jestem w 4 miesiącu ciąży i dziś po wyjściu ze skepu szłam chodnikiem śpieszyłam sie i idąc szukałam tel w torbie a z nad przeciwka jechała baba towerem i kuźwa widziaa że mam głowę zpuszczoną w dół a ta udeżyła we mnie bp było tam wąsko ...no na boga jak widziała że jej nie widze to powinba była zjrchać albo zejść z rowera a nie walneła mnie szmata w brzuch! No dzięki bogo z boku brzucha kawałek za kością biodrową gdzie jeszcze chyba nie ma dzidzi... Nic mi nie dolega ani nie boli ale jak by trafiła kawałek dalej to mogła by zrobić mi coś ...

Gość gość
Sorki za błędy ale pisze z tel a na nim kiepsko sie pisze

Gość gość
Ludzie sa podli.Niestety sami musimy dbac o siebie.Musisz na przyszlosc sama zadbac o bezpieczenstwo swoje i dziecka.

Gość gość
Ja nim zaszłam w ciąże ciągle jeździłam rowerem bo dbałam o siebie ale zawsze zwracałam uwagę na pieszych a tamta to ja nie wiem gdzie oczy miała przecież z daleka już mnie widziała jak już ze sklepu wyszłam to sie na chama pchała

Gość gość
Powinaś była zadzwonić na policję. To było potrącenie. Pieszy ma absolutne pierwszeństwo na chodniku. Zwłaszcza, że jesteś w ciąży mogło dojść do komplikacji. Prosta sprawa, spisaliby ją i miałabyś dane. Jakby coś się stało z dzieckiem to byś jej sprawę wytoczyła o rentę dla np. dziecka.

Gość gość
jak sie jedzie rowerem chodnikiem trzeba uwazac na pieszych. A jak wasko to w ogole nie wolno

Gość gość
Wlaśnie, chodnik jest dla pieszych.

Gość gość
A ona do mnie żebym uważała jak chodze! No kurde brak mi słów na takich ... U mnie widać już brzuszek to zamiast zapytać czy wszystko ok to z pretęsjami... No a najgorsze jest to że nie chciałam się za mocno denerwować to tolko sie na nią spojrzałam ze złością i już miałam puścić jej wiązanke ale odpuściłam bo nie warto ...chodź to do mnie nie podobne bo za mniejsze przewinienia zazwyczaj innym gburą sie obrywało