Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówanumer1

miałam kiedyś podobną sytuację jak w tej piosence...

Polecane posty

Gość gościówanumer1
miałam wtedy 16 lat, wygoliłam sobie po raz 1 tzipkę za namową przyjaciółki, ona też miała wygoloną i wpadłyśmy na głupi pomysł pomalowania sobie na wzajem pip :) wziełyśmy farbki plakatowe, pędzel, wodę i zaczęłyśmy malować :D ja jej namalowałam nektarynkę, ona mi biedronkę w czarne kropki :) miałam pipę biedronkową...no ale niestety po godzinie mega ubawu zaczęła puchnąć, okazało się żejestem uczulona na te farbki i musiałam iś ćdo lekarza z taką pomalowaną pipą,bo nie udało się jej do końca domyć...no i miałam swoją "artpipę" ;)

Gość gość
"przed pomalowaniem pipy sprawdź czy nie masz uczulenia" :D:D:D artpipa, tampon, tampon, on mnie wk******, artpipa... leżę :D:D:D

Gość gościówanumer1
nie skomentuje nikt mojej przygody z młodości?;) piosenka jest super, zgadzam się, choć wspomnienia z "artpipą" mam nie najlepsze ;)

Gość Facet taki jeden 2
Ja pierd...lę Co ja właśnie przeczytałem.

Gość gościówanumer1
oj tam nie zrobiłeś nigdy nic głupiego i niedorzecznego?:) ja to w sumie wspominam jako zabawną,trochę krępującą przygodę ale na szczęście Pani Doktor była wyrozumiała i tylko się zaśmiała jak jej powiredziałam co mi dolega ale gdyby nie było przymnie mojej przyjaciółki to chyba bym stamtad uciekła i cierpiałabym z napuchniętą i swędzącą pipą ;)

Gość gość
:D dobre