Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prześladowanie mojej córki

Polecane posty

Gość gość

Córka ma 16 lat i w tym roku poszła do nowej szkoly. Ma tam koleżanki z klasy wszystko jest ok tylko że w tej szkole są dwie takie jakby dziewczyny-huligany jak to ujmę które mają po 18 lat jedna z nich od jakiegoś czasu zaczepia moją córke raz prawie ją pobiła tylko że ktoś ją powstrzymał co robić ? córka już boi sie chodzic do szkoły a jak wraca to jest roztrzęsiona taka ..

Gość gość
Gdyby jakieś szmaciary zaczepiały moją córkę to bym rozdał po liściu jednej i drugie i zapowiedział, że jak nie przestaną to się gorzej dla nich skończy.

Gość gość
To wtedy bardziej bedą ją tępić

Gość gość
Jak najszybciej do wychowawcy! Takich rzeczy nie można lekceważyć! To żaden wstyd, sama tego doświadczyłam!

Gość gość
polskość to śmieć! g****o. polaczki to podludzie! niech przejdzie na Islam , niebawem będzie miała koleżanki i wspólnie zrobi odwet nas tych pryszczatych polskich k***wkach

Gość gość
może daj jej broń i niech używa do samoobrony. Jakiś gaz albo coś

Gość gość
Współczuję. Zgłoś to do wychowawcy. To trzeba przerwać, bo jeśli te dziewczyny zobaczą, że nie ma reakcji ze strony dorosłych to może się to dla Twojej córki źle skończyć.

Gość gość
Ale nie rozumiecie ? Jak pojde na skarżyc na nie do wychowawcy córki to one jązabiją

Gość gość
to idz sama i strzel jej w ryj. ma 18lat jest dorosla. ja bym gowniarze nie popuscila. a jesli boisz sie sama isc zaplac jakiemus zbirowi i niech ja usadzi.

Gość gość
kup córce taki mały gaz (kieszonkowy) , niech go zawsze nosi przy sobie i w razie konieczności niech użyje.

Gość gość
Niech wyjedzie do Niemiec i stara się o azyl.

Gość gość
Zrób inaczej. Zagadaj do kolegi lub kuzyna, najlepiej starszego od Twojej córki i tych złych lasek, żeby je trochę nastarszyli. Dostaną po pysku, parę ostrych słów to od razu siada na tyłku. Mogą tez zafundowac im przejażdzkę do lasu, motyw z łopatą. Niech to wszystko będzie na żarty ale one niech myślą, że to na poważnie. Zadziała. Jestem pewna.

Gość gość
A Twoja córka, otwarcie Ci o tym mówi?

Gość gość
Idz do wychowawcy, a corka niech sama nie chodzi

Gość gość
Jestem nauczycielem i gdyby to o moją córkę chodziło, to bym im w gębę przyłożyła. Sama mam w szkole takich agresywnych debili i nie mam legalnych sposobów, aby ich powstrzymać. Nie toleruję znęcania się nad słabszymi wsrod moich uczniow. Zazwyczaj nie trzeba nawet tych ,, oprawców" bić. To tchórze i wystarczy im pogrozić. Nie wiem tylko, czy się do tego nadajesz, bo nie każdy ma odpowiedni typ osobowości.

Gość gość
Morda nie szklanka, a zwłaszcza nie po damskich ciosach, także nie ma czego się bać. Serio mówię, nie że sobie jaja robię. Jak młodą atakują, to trzeba popracować nad jej śmiałością w zakresie oddawania ciosów, a nie że tylko się skuli, rozpłacze, a przez to przyjmie uderzenia. Po dobrej bójce pewnie by się im odechciało też i gnębienia psychicznego.

Gość gość
No otwarcie