Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesieomojezycie

STOP islamizacji Europy!

Polecane posty

Gość bojesieomojezycie

Mam 25 lat, jestem kobietą, przerażoną kobietą! W Europie jest coraz gorzej. Do tej pory w Polsce było OK, jeśli chodzi o temat muzułmanów, ale teraz?! W naszym kraju mają się znaleźć tysiące wyznawców islamu! Czy ludzie są tacy głupi czy ślepi, iż nie wiedzą jakie jest prawdziwy powód ich masowego napływu do Europy? Przecież wg raportu ONZ wśród tych ''uchodźców'' 70% stanowią mężczyźni 25-40 lat! Terroryści! Oni są wysłani tu, by zniszczyć tradycje, kulturę i religię Europy! Boję się o moje życie, o życie moich dzieci w przyszłości. Pytanie czy możemy coś zrobić?! Tak! Możemy coś zmienić, jeśli pójdziemy na wybory na jesieni i zagłosujemy na partie, które nie chcą tutaj tych zwierząt!

Gość gość
Pobudzam się ręką

Gość gość
Polityczna poprawność oraz nadmierny humanitaryzm lewactwa utrudniają znacząco sprawę.

Gość gość
Tylko kto ich powstrzyma? Na kogo glosowac

Gość bojesieomojezycie
boje się a jednocześnie podnieca mnie arabski mezczyzna

Gość gość
tylko p.anna grodzka , przed nią poczują respekt i strach

Gość gość
teraz to juz rosol po obiedzie. Intensywny wpierdziel i pogarda ich wykurza. Niech wiedza,ze my nie francuzi zebysmy dali sobie wejsc na glowe. Przesladowani szybko dadza noge. NAs jak narazie sa miliony,a ich tylko tysiace. Musimy sie zebrac i pokazac im kto w Polsce rzadzi. Ja osobiscie nie zawacham sie opluc kozojebce jesli tylko zacznie nawijac o allahu.W grupie sila. Moze i bic sie nie umiem ale Polska to moj kraj i musimy o nia walczyc.

Gość gość
na szczęście, nasze szczęście, jesteśmy tak biedni, nieatrakcyjni,że oni - islamiści do nas nie chcą!!! więc może się uda i nie sprowadzi ich kopacz do polski ale za to może powstanie pomnik smoleński? nasz priorytet?

Gość gość
P. GRODZKA zrezygnowała ach ,żal i Łzy