Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czas wracać do PL.

Polecane posty

Gość gość

Tak mi się coś wydaje. 5 lat na emigracji w Niemczech,ale jak widzę co tu się zaczyna dziać,to nie wiem czy chcę ryzykować życie swoje i moich dzieci. Finansowo dużo gorzej ,ale jednak u siebie; do Polski uchodźcy też są przyjmowani,ale nie w takich ilościach. Poza tym Polska jest krajem mocno katolickim,nawet jeśli prawie wyłącznie na pokaz. Imigranci u nas nie zostaną,bo nie ma zasiłków,zresztą sami krzyczą,że chcą do Niemiec. A ja nie będę zakładała sobie szmat na głowę i darła się Allah Akbar tylko po to,żeby mnie nie zabili. I nie,nie demonizuję. To jest masakra co się dzieje. Trzeba chyba uciekać,póki czas. Polska może i też nie jest w 100% bezpieczna,ale na pewno o wiele bardziej niż Niemcy. Już są u nas włamania do piwnic,na balkony,kradzieże, mieszkają te szuje po 15 w jednej piwnicy,demolują wszystko...I grożą,żeby kobiety się nie dziwiły,że są gwałcone,jeśli chodzą ubrane np.w bluzki na ramiączkach,bo po pierwsze to nieodpowiedni strój,a po drugie mają siedzieć w domu,jak muzułmanki. To życie na wyższym poziomie nie jest warte utraty tego życia. I nie bardzo działa na mnie manipulacja mediów o "biednych i skrzywdzonych uchodźcach,wśród których są kobiety i dzieci". To 10%. Reszta to młodzi,zdrowi faceci BEZ żon i dzieci,za to w najwyższym apogeum agresji i postawy roszczeniowej. Potrzebujący uchodźcy z krajów ogarniętych wojną nie zachowują się w ten sposób,tylko powinni Europę "po stopach" przysłowiowo całować za możliwość bycia tutaj.

Gość gość
Ile jeszcze takich tekstów dzisiaj wymyślisz? 💤

Gość gość
no to wracaj a nie jęczysz :O

Gość gość
Dziwne vo piszesz.mieszkam w małym mieście na Bawarii i niecmactu uchodźców.a katolicyzm tu wielki.

Gość gość
Mam takie samo zdanie jak autorka.

Gość gość
Ja też tak myślałam; mieszkam w małym mieście w Nordhein-Westfallen. I okazało się,że nawet tutaj ich ściągnęli. Ostatnio sąsiadka się żaliła,że jej syn,w Hauptschule, był w wielkim szoku jak chcieli iść na WF,a okazało się,że na sali gimnastycznej są rozłożone karimaty,a na nich ok 20-30 uchodźców,musieli autobusem do innej szkoły jechać na WF. Nauczycielka z tej samej szkoły skarżyła się,że stworzyli taką klasę integracyjną dla młodzieży,która nie zna niemieckiego,w sumie głównie dla uchodźców i okazało się,że większość z nich nawet nie potrafi pisać ani czytać.

Gość turban na łeb
Niemców za 1 pokolenie nie będzie wogóle, sami sobie winni debile.

Gość gość
gość z 19:38, a to ich wina, że w ich kraju jest wojna i szkoły nie działają jak należy? czy to może również dowód na ich niższość wobec polaczków-nadludzi?:D:D:D skończcie się wysilać, patridioci, wasze prowokacje czuć z daleka 🖐️

Gość gość
a co bedzie jak dojada do Polandii? Kraj nie da rady a ludzie ich zlinczuja

Gość gość
w polsce trzeba wylapac kolaborantow i wielbicieli islamu i wyslac ich na wywczasy na wyspe koss po tygodniu benda na kolanach prosc o powrut do katolskiej polski

Gość gość
jeszcze troche to szkopy zaczna do polski emigrowac

Gość gość
Już kiedyś emigrowali ,ale kiepsko na tym wyszli

Gość gość
teras sami sprubuja jak to jest ciapate zrobia im porzadek

Gość gość
Niedlugo niemcy znowu napadna polske , a by zebrac polakow sila do swojej armii , w celu walki z arabskim syfem.

Gość gość
Czas wracać do PL. xxxx to wracaj, do śmierdzącego psimi ku/pami polandeszu i rasistami na ulicach :D bede miec wiecej spokoju za granica :D wracaj wegetować za 2500zl

Gość gość
Cieżko opisać twoją głupotę bingoliku :D 🖐️

Gość gość
No wracaj do PL , widocznie nic nie umiales za granica :D wracaj robic przekrety i machole w bidopolandzie jak wiekszosc polaczkow :D

Gość gość
Tych naiwniaków obrońców terrorystów trzeba im rzucać pierwszych do zgwałcenia i zabicia jak przyjadą.

Gość gość
terrorysci to polaczki w niemczech, kradna samochody i okradaja domy a potem dziwia sie ze maja taka opinie na swiecie jak zlodzieje :D 🖐️

Gość gość
zgadzam sie z autorka ale niemcow mi nie zal,jeszcze beda jeczec ale oczywiscie po cichu bo duma im nie pozwoli przyznac sie do bledu....juz teraz mozna zauwazyc jak wygladaja miejsca po przejsciu "uchodzcow wojennych"

Gość gość
Tez wracam niedlugo do Polski. C****j wam w doope eebane cwele plujace na Polske, zycze wam kootasa pod ogonem i kose w zebra od kozoeebcow.

Gość gość
Tutaj tylko jeden pluje na Polske - bingol cwel.

Gość gość
Wracajcie du/pomyjce do polandeszu, tyrać za 1500 :D nie chcemy was w moim pieknym uk , rzad was potrzebuje i waszych transferów gotóweczki :D 23% z vatu budzet przytuli a w zamian do lekarza sobie poczekacie potulnie i tak :D frajerzyny wracajcie, najlepiej wszyscy do polskiego po-pis-owego raju ku/rwa :D

Gość gość
bingolku dawaj do polski obiecuje ze nie bedziesz musial czekac na ciapatych sam cie wydymam jak za dawnych czasow tata

Gość gość
Błahahaha bingol widze ze masz powodzenie

Gość gość
Wracajcie du/pomyjce do polandeszu, tyrać za 1500 :D nie chcemy was w moim pieknym uk , rzad was potrzebuje i waszych transferów gotóweczki :D 23% z vatu budzet przytuli a w zamian do lekarza sobie poczekacie potulnie i tak :D frajerzyny wracajcie, najlepiej wszyscy do polskiego po-pis-owego raju ku/rwa :D