Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starsze kobiety to jednak potrafią być bezczelne

Polecane posty

Gość gość
Autorka to jakaś nieszczęśliwa osoba bo taka nienawaść w tak młodym wieku musi być niszcząca. Ja zawsze z wielkim sentymentem wspominam swoją babcie i może właśnie dlatego lubię starsze osoby.

Gość gość
mnie jeden dziadek usiadł obok w autobusie siedzę wyglądam przez okno i czuję coś na piersi odepchnęłam zgromiłam wzrokiem myślałam przypadek za chwilę powtórka nie pomogło nawet zwrócenie uwagi musiałam wysiąść

Gość gość
To że starsze osoby jeżdzą komunikacją miejską to rozumiem niskie emerytury ale autorka to jakaś zgryźliwa osoba którą stać tylko na komunikację miejską ja nie pamiętam kiedy ostatnio jechałam tramwajem czy autobusem.

Gość gość
Walnieci jestescie czy co. Nikt nic nie ma do starszych ludzi,tak samo jak kazdy wie,ze bedzie stary. Chodzi o to,ze starsze osoby potrafia byc mega chamskie i roszczeniowe,jak w podanych przykladach. Chcecie,to tolerujcie chamstwo,ja nie bede nawet u 80 letniej staruszki.

Gość gość
Owszem, kady bedzie stary ( jeśli oczywiscie dozyje) z tym, ze cześć starszych osob jest miła i potrafi sie zachować ,a druga część całkiem spora jest niestety chamska i ma rozczeniowe podejście, ze wszystko im sie nalezy z racji wieku. Mnie wystarczy grzecznie poprosic i o ile nie czuje sie zle to ustąpię, ale nie ustepuje jesli ktos cos na mnie wymusza lub jest chamski, wtedy ja też mogę być niemiła

Gość gość
no cóż mnie zwyzywał jeden młody za zwrócenie uwagi że na przystanku nie wolno palić szczególnie pod wiatą drugi zwyzywał mnie za to że weszłam na przejście dla pieszych i chociaż brakowało mi dwa kroki żeby przejść do końca zostałam zwyzywana że włażę nie czekając aż on przejedzie wszędzie nie brakuje ludzi niewychowanych niekoniecznie starszych

Gość gość
Dobrze wychowani ludzie w każdym wieku ?Takich ludzi nie ma.

Gość gość
Przykład z kafe , pani pięćdziesiat plus szukała cyberka w nocy , jak nikt nie kwapił to wszystkich zwyzywała. Mam wrażenie , ze ostatnio jest tu bardzo aktywna. Tak to do ciebie babciu, która chciałas possać trzydziestocentymetrowego

Gość gość
stare ku'rwy do gazu !

Gość gość
Tak się zastanawiam kto was wychowywał, zgroza jak się to czyta. Na szczęście młodzi, których znam są inni, takiego braku kultury i empatii jak tu na forum, nigdzie nie spotkałam.