Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starsze kobiety to jednak potrafią być bezczelne

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj była taka sytuacja. Przyjeżdzam na stacje benzynową i ide do wc. Tak się złożyło, że za mną stanęlo kilka starszych (55-70 lat około, może z jakiegoś sanatorium?) i tak sobie czekam, aż nagle jedna babka za mną " pani młoda, nogi młode, prosze na koniec kolejki", a ja na to, że nie pojde bo mi sie spieszy to zaczeła jeszcze cos do mnie mówić, a potem posypały sie komentarze jaka to jest dzisiejsza młodzież ( akurat mam 27 lat wiec mnie troche odmłodziły chyba :P) . Naprawdę starszych ludzi wszedzie ich zdaniem trzeba przepuszczać?

Gość gość
Ale jesteś rozwydrzona...

Gość gość
Do utylizacji z nimi. Bezczelność stetryczałych nieudaczników mnie rozwala.

Gość gość
Nie trzeba ale w tym wieku co druga to mocz popuszcza, może juz po kolana miała. A bezczelne są, ale to już po menopauzie poziom wredoty wzrasta

Gość uomo
Dobre :D a potem i tak by stały i plotkowały, prawie norma :)

Gość gość
Baby po 50tce zachowują się jakby im ewidentnie biło na dekiel.

Gość gość
To tak jak ja, jechałam busem i nie było już miejsc siedzących, a trasa to było około 120 km i jedna babka około 60 lat ( ale krzepka nie wygladała na slaba) chciała na mnie wymusic zebym stała i jej ustapiła miejsca. No sorry może w mpk na krotkiej trasie bym ustapiła, ale nie bede stała 2 godziny :O Zauważyłam ,że starsi ludzie czesto oczekuja ,ze wszyscy beda im we wszystkim ustepować. Może nie dotyczy to kazdej starszej osoby ,ale niestety niektore takie sa. Albo tez starsze najbardziej sie pchaja do kolejek itd

Gość gość
Te stare baby zawsze uważają, ze powinny miec przywileje. Poza tym dzieci odchowane, kolezanki dobieraja równie głupie jak i one dzielą się mądrosciami życiowymi jak to dawmiej lepiej było i jaka ta młodziez teraz. Maż ma jej w de , bo dosyć ma biadolenia o serialach i sąsiadkach, to się do******lają do czego tylko moge. Takie starcze zwracanie na siebie uwagi, bo wszyscy od nich zwiewaja na kilometr, nawet własne dzieci.

Gość gość
Ja kiedyś jechałem tramwajem morda w telefon, nie zwracalem uwagi na to co się dookola mnie dzieje. Aż tu jakiś dziad mnie szturcha że zero wrażliwości.. a ja na to że go nie widziałem niech siada jak tak bardzo chce a on że teraz młodzież to tylko komórka itp debil zaczął się tłumaczyć i wysiadł.

Gość gość
Ja mam sciegno po operacji,nie moge dlugo np stac,bo przeciaze noge i placze przy chodzeniu pozniej pare dni. Ja to mam jazdy ludzie,mowie wam czego ja sie nie naslucham. Dzisiaj kobieta,nie stara,na oko 50 plus niewiele,prawie ze na mnie usiadla. Opierals sie bezczelnie o mnie stojac obok,napierala w nadzei,ze wstane i jej ustapie. Takiego wala. Jak widzr staruszke o lasce zawsze ustapie,poza tym niech mnie pocaluja w doope.

Gość gość
Mnie potraktowal "lepiej". Zima,sluchawki,czpka,scisk w tramwaju. Poczulam lekkie szturchniecie,ok,jest tlok. Siedze dalej . Nagle centralnie ktos mnie uderzyl w potylice,odwracam sie a koles "moze by sie tak ustapilo". No zalala mnie krew,odpowiedzialam "a moze troche kultury", wlozylam z poerotem sluchawki w uszy i olalam dziada oraz niewatpliwe komentarze jakie sie posypaly:)

Gość gość
Tosą chamy wieksze od młodych , czasami się nie da nie byc kulturalnym. Jak mi taki babus zaczął , że mam ustąpic miejsce, innej starszej pani , a właśnie wstawałam , żeby ustąpić. I wstawałam wolno bo mam problemy z kręgosłupem , jestem inwalidą, to się tak wkur...., ż e na cały głos powiedziałam , ze nie wstane i ch. I że jestem inwalidą, czy chce zobaczyc orzeczenie. I ,że w tym momencie zaczynam ją nagrywać na yt jako zawiadowce ruchu w autobusie. Babus sie zapowietrzył , coś pojazgotał, ale siedziała czerwona na pysku do końca jazdy.i tylko się masymalnie tyłkiem obracała do mnie i plecami ,zebym jej gęby nie nagrała.

Gość gość
Js se raz siedzę a jakąś stara spaślaczka 200 kg waleń JA MAM TRZECIA GRUPE INWALIDZKA Wstalem i s*******ilem bo j***lo..

Gość gość
Może to nic przy waszych historiach, ale mnie np ostatnio spotkało coś takiego też zreszta w publicznej toalecie,że myłam rece , a ktoś zatkał zlew od góry czego nie zauważyłam i myslalam,ze poprostu sie zatkał wiec woda stała, a taka jedna starsza babka do mnie, ze to niby ja ten zlew zatkałam i trzeba po sobie sprzatac, glupia... i tak przy wszystkich oczywiscie

Gość gość
a i oczywiscie obok była druga umywalka, a ta woda i tak zaraz by splynela, zreszta jak pisalam nie ja ja zatykałam od gory, ale glupia sie musiala do czegosc przyczepic... W autobusach tez miałam taki przypadek ,ze babce nie sposobało sie ,ze wsiadlam z walizka bo niby zajmuje przejscie bo jest za duza...Albo wsiadałam do autobusu i byłam przed kims to tez były komentarze dlaczego nie przepuscilam kogos starszego przodem ale mam to gdzies jestem juz dorosla, a nie jakas smarkula, jak widze,ze ktos jest slaby czy chory to ustapie niezaleznie od wieku ale nie lubie takiego podejscia ze im sie cos niby nalezy

Gość apel do młodych
wy też kiedyś będziecie starzy i role się odwrócą, ale wy już wtedy nie będziecie chcieli tego pamiętać jakimi ku'rwami byliście teraz za młodu w stosunku do tych starszych ludzi tylko też będziecie jazgotać jacy to młodzi sracy i owacy i przypomnicie sobie ten post za 50-60 lat

Gość gość
Stare baby to bezużyteczne przedmioty,które trudno zutylizować i dlatego jest z nimi problem

Gość gość
Nie raz miałam w komunikacji miejskiej sytuację, że chciałam ustąpić miejsca trzęsącej się starowince o lasce, a ona do mnie: "Siedź, kochane dziecko, siedź, ja tylko dwa przystanki..." Te naprawdę stare kobiety, w wieku mojej babci, są z pokolenia, które było skromne i mało roszczeniowe. Najgorsze są te z pokolenia mojej mamy, około 60. Ubiorem i fryzurą próbują się odmładzać, są jeszcze pełne sił i temperamentu, ale domagają się przywilejów zarezerwowanych dla ich nierzadko już schorowanych matek, np. ustępowania miejsca w autobusie czy kolejce.

Gość gość
A ja znam starsza kobiete kolo 70-tki ktora niestety jest wredna do bolu, pcha sie wszedzie, krzyczy jak cos jest nie po jej mysli, wyzywa, ale do kosciolka co niedziele musi pojsc zeby sasiadki widziały, ze byla. Choc są tez bardzo mile starsze osoby, nie powiem,ze nie,ale wiele jest wrednych i malo wychowanych niestety

Gość gość
Autorkamczy twoja mama i babcia też są takie beszczelne i podłe pewnie tak dlatego tak nie nawidzisz ludzi starszych ale nie martw się jablko od jabłoni..........

Gość gość
Bład w słowie bezczelny sory

Gość gość
gość dziś też będziesz starym dziadem nie zapomnij się wcześniej zutylizować

Gość gość
mam nadzieję , że z pół miliona tych Muzułmanów tu przybędzie i kultury polskie bydło nauczy wreszcie, szczególnie staruchy.

Gość gość
niestety jak patrzę jak młode mamy {babcie też} w mpk sadzają swoje dzieci na siedzeniach same stojąc obok [chociaż mogłyby je wziąść na kolana ] to nie spodziewajcie się że wyrosną z nich młodzi ludzie szanujący starszych którymi wy będziecie

Gość gość
młode k***y, no jak to mówią niedaleko pada jabłko od jabłoni , jak stare kurfy urodziły,,, to czego się spodziewasz starucho,Ale te staruchy wychowane właśnie widać.Monopol maja na głupotę , choroby i chamstwo.

Gość gość
gość dziś kultura od ciebie aż bije stary dziadu

Gość gość
gość dziś jw

Gość gość
Czytam i widzę, że większość takich sytuacji do tyczy kobiet. Wniosek nasuwa się jeden: kobieta młoda, czy stara to SAMO ZŁO

Gość gość
Co niedziele wyścig do kościoła w najnowszych garsonkach;-) a później płoty ze ta źle ubrana a tamta to zrobiła:-P

Gość gośćPani Upierdliwa
Wy chamy jesteście wredne,wszyscy będziecie starzy i będziecie śmierdzieć.Starzy ludzie są nerwowi,bo wszystko ich boli,wszystko denerwuje,a rodzina ma ich przeważnie w d***e.Kiedy już umrą rodzinka się pojawi,żeby sprzedać co po nich zostanie.Każdy będzie stary,a niektórzy będą szczać i srać pod siebie jak niemowlę:-(Miłego weekendu:-P