Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koran zabrania muzułmanom trzymania psow w domu, mieszkaniu

Polecane posty

Gość gość

wg nich są t zwierzęta nieczyste W Hiszpanii, dwie organizacje islamskie z siedzibą w Lérida – mieście położonym w północno-wschodniej Katalonii, gdzie licząca obecnie 29 tys. wspólnota muzułmańska stanowi około 20 proc. ludności – zwróciły się z wnioskiem do lokalnych urzędników o uregulowanie kwestii obecności psów w miejscach publicznych, by nie urażać uczuć muzułmanów. Wyznawcy Mahometa domagali się, by zakazać transportu psów miejskimi autobusami oraz ich przebywania we wszystkich uczęszczanych przez muzułmańskich imigrantów miejscach. Twierdzili, że obecność psów w Lérida narusza ich wolność religijną i prawo do życia według zasad islamu

Gość gość
Tak wiem o tym. Pamiętam, że w UK musieli psom zakładać specjalne skarpety, żeby mogli przeszukać ich dom z psem. No i muzułmanie się plują jak ktoś przejdzie obok meczetu z psem, ale za to koty już mogą mieć w domu - chor i zakłamana religia.

Gość gość
A to temu te koorfy wydzwaniają do spółdzielni i napuszczają na na moje psy :o

Gość gość
każda religia jest chora bo religia to choroba- to nerwica natręctw

Gość gość
Po pierwsze, rzygam już tematem muzułmanów. 🖐️ Po drugie, bardzo dobrze, rzygam również na wasze zapchlone, szczekające sryle 🖐️

Gość gość
Nie każda.Chrzescijanstwo jest prawdziwą religią.

Gość gość
tak, niby dlaczego? jakoś w każdym zabobonie mówią to samo, już sam nie wiem gdzie się zapisać, tak o mnie zabiegają :)

Gość gość
IMG_20150910_195137.jpg