Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za duża różnica wieku na miłość?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny! Chciałam się podzielić z wami swoją historią, która wydarzyła się tego lata. Poznałam w pracy faceta, 20 lat starszego, od razu wpadliśmy sobie w oko. Zaczęło się od nieśmiałych spojrzeń, uśmiechów, komplementów, celowych "natknięć" w pracy, drobnych niezobowiązujących prezentów, niespodzianek.. W niedługim czasie zaprosił mnie do siebie, odmówiłam. Dopiero po kilku dniach dałam się namówić. Było miło, chociaż to niezobowiązujące spotkanie. Facet - 20 lat starszy ode mnie, ale za to bardzo przystojny, zadbany, z własnym pięknym domem, po rozwodzie, bez dzieci. Imponowało mi to. Nasza znajomość nabierała tempa, coraz częściej się spotykaliśmy (warto zwrócić uwagę, że spotkania odbywały się zawsze u niego), właściwie nigdzie nie wychodziliśmy. Oczywiście, po pewnym czasie poszliśmy do łóżka. Odnosiłam wrażenie, że jemu chodzi wyłącznie o sex. Ale właściwie o co może chodzić 20 lat starszemu facetowi ode mnie? Na pewno nie liczy na żaden poważny związek. Zauroczyłam się w nim, pozwalałam mu sypiać ze sobą, choć miałam później wyrzuty sumienia i żal do samej siebie, że mógł mieć mnie na każde zawołanie. W końcu przeprowadziłam z nim poważną rozmowę, czemu tak na prawdę się ze mną spotyka. Odmawiał, wykręcał się, mówiąc, że nie robi tego dla sexu, że traktuje mnie poważnie. Kłamstwo.. Postanowiłam unikać tego tematu i dalej ciągnęliśmy swoją znajomość. Około miesiąca temu spotkaliśmy się ostatni raz poza miejscem pracy. Spotkanie skończyło się w łóżku. A później? Nastąpiła cisza, zero kontaktu, żadnego smsa, telefonu, kompletnie nic. Zero zainteresowania. Napisałam mu sms, zaproponowałam spotkanie, odmówił, więc postanowiłam się więcej nie narzucać. I tak mijały kolejne dni ciszy. Pewnego dnia natknęliśmy się na siebie w pracy, byliśmy na siebie skazani, na wykonywanie wspólnych zadań. Po skończeniu pracy, zaproponowałam rozmowę. Zgodził się, wyszliśmy na spacer. Pytałam czemu się nie odzywał, ale nie podał mi konkretnego powodu, tylko to, że nie jest facetem dla mnie, że nie chce, żebym przez niego cierpiała, była smutna, zła, że nie może dać mi tego na co zasługuje, że na pewno niedługo znajdę sobie kogoś lepszego w swoim wieku i tak go zostawię, i tak dalej i tak dalej.. Długo by wymieniać. Zdenerwowałam się bardzo. Na koniec spotkania zapytał, co może dla mnie zrobić, żebym nie była zła. Odpowiedziałam, że nic, więc pożegnał się i poszedł do domu. W nerwach napisałam mu wiadomość po skończonym spotkaniu, że czuje się potraktowana jak zabawka, którą się bawił, jak d****** z którą spotykał się tylko dla sexu, że zależało mi na nim i jest mi przykro, że tak się zachował. Napisałam też, że nie chce go więcej widzieć ani znać i żeby dał mi spokój. Nie odpisał na tą wiadomość, bo go o to prosiłam. Od tamtego czasu nie mieliśmy okazji natknąć się na siebie w pracy. I tu jest moje pytanie do was: co sądzicie na ten temat? Czy facetowi zależało na czymś więcej niż sex? (opowiadał mi mnóstwo rzeczy o swojej rodzinie, problemach itd) Myślicie, że jeszcze się do mnie odezwie? Od mojej ostatniej wiadomości do niego minęły 2 tygodnie. Problem w tym, że napisałam, że nie chce go widzieć ani znać, a tak na prawdę cały czas czekam aż się do mnie odezwie..

Gość gość
widocznie trafiłaś nie nieodpowiedniego :)) który szybko sie znudził seksem :P Miłość nie wybiera , nie liczy i nie zagląda w metryki :) Trzeba trafić ,szkda ze dałaś sie zaciagnać szybko do łożka ..to nieprzyzwoite ,najpierw trzeba sie dobrze poznac\ miec jakieś wspolne pasje choćby - głupi sport :P ksiązki, kino.. nastepnie wszystko inne rodzi sę samo

Gość gość
niestety, czasu nie cofnę. ale interesuje mnie to jakie on może mieć podejście do tej sprawy i do mnie? czy myśli o mnie, czy dawno olał i zapomniał? czy ruszyło go to, co mu napisałam? jak sądzicie?

Gość gość
zresztą od tyłka strony tez czasami wychodzi :P trzeba trafić na dojrzałych ludzi

Gość gość
ten facet sprawiał wrażenie bardzo dojrzałej osoby, ale od początku mówił, że lubi samotność i jest mu dobrze, tak jak jest, nie chce niczego zmieniać.

Gość gość
znam wiele układów dziwnych związków-układ -wyłącznie sex' moze to Wam odpowiada :D

Gość gość
nie do końca.. gdyby mi to odpowiadało to nie zakładałabym tego wątku i nie pytała was o poradę :P

Gość gość
Aleś ty głupia, pomyśl rozsądnie na co facetowi małolata jeśli nie do łóżka? Dzieli was wiek, sposób wychowania, doświadczenia życiowe, dzieli was wszystko a ty głupia masz nadzieję na miłość? Poza tym jeśli dojrzały facet nie ma dzieci, to już wiadomo co to za typ, zależy mu tylko na rozrywkach i zaliczaniu naiwnych panienek.

Gość gość
ale idiota wyżej :)) a po co facetowi kobieta niezaleznie od wieku debilu ! kazdemu i kazdej zalezy na seksie kobiecie i facetowi taka jest prawda :)

Gość gość
może i jestem głupia, ale gdzies tam w głębi serca mam nadzieję, że zatęskni i odezwie się do mnie..

Gość gość
Nie bez powodu pewnie się rozwiódł :). Miałam kiedyś relację (trudno nazwać to związkiem, bo do łóżka poszlismy po 5 miesiącach znajomości) z facetem 22 lata starszym- ja mialam 20, On 42. MEGA FACET! Mężczyzna zdecydowanie do kochania... Rozstaliśmy się z pewnych powodów. To było prawie 8 lat temu, a do dzisiaj utrzymujemy koleżenskie kontakty- On ma 10 lat młodszą żonę i małego synka, ja męża 8 lat staszego i córę w drodze. Wiek dla mnie to tylko liczba. Starasz się zrzucić winę na Jego metrykę- tak samo mógł Cię potraktować 30-latek. Piona!

Gość gość
Od samego początku facet jej mówił że nie zamierza niczego zmieniać i że lubi być "sam" a idiotka ma nadzieję że ją pokocha :P Jak facet jest ustawiony i przystojny, to co tydzień może mieć takie jak ty, więc po co mu jedna na stałe? Przecież jedna kobieta to nudy!

Gość gość
rozwiódł się, ponieważ nie chciał mieć dzieci, a żona nalegała. poza tym ożenił się z "obowiązku", bo rodzina chciała, a nie do końca on. rozstanie nastąpiło po dwóch latach po ślubie, czyli 10 lat temu. 10 lat facet jest sam, bez żadnej stałej kobiety.

Gość gość
przestan pierdolić tumanie ,prowokujesz :D dupku osrany ,ruchaczu.Nie wtracaj sie do innych

Gość gość
Jak ja lubię takie naiwne dziewczynki, takie się dobrze posuwa, wystarczy takiej dać kwiaty, drobny prezencik, zabrać na kolację, wcisnąć parę kitów, a ona od razu ściąga majtki i robi wszystko czego facet zapragnie. Chwała Bogu że takich kretynek jest całe mnóstwo.

Gość gość
z zona nie myslał o niczym powaznym (rodzinie itp), to sądzisz, ze z Toba pomysłaby? Jestem kobietą, ale żal mi takich naiwnych dziewoj, jak Ty. Pewnie pierwsza się do Niego odezwiesz? Śmiało :)

Gość gość
ja jestem szczęsliwa z moim doktorem :)) , ty też mogłas być ,ale zle trafiłaś :D szkoda mi Ciebie ,urwij kontakt ! dobrze Ci radzę ,takich nalezy omijać to sa egoiści wielu ich łazi po tym świecie , zwykły szmaciarz i kropka .Są inni lepsi ,zaufaj mi

Gość gość
nie zamierzam się pierwsza odzywać. mam swój honor. poczekam aż on to zrobi. a jeśli nie? trudno, z czasem zapomnę

Gość gość
:) facet ,fajnie prowokujesz :D

Gość gość
mozesz zaczac zapominanie od dzis, bo juz sie nie odezwie. No chyba, ze zabraknie mu bzykania, ale skoro się nie odzywa tak długi czas to pewnie znalazł następczynie...

Gość gość
a co myślicie o zemście na nim?

Gość gość
Nie chciał cię publicznie zapraszać, tylko do łóżka, więc masz odpowiedz, seks bez miłości się nudzi, dlatego klienci prostytutek nie uprawiają seksu latami z jedną kobietą, tylko zmieniają usługodawczynie

Gość gość
generalnie chciałam facetowi pograć na nerwach i uczuciach, i włożyć mu do skrzynki list z testem ciążowym (pozytywnym) i podpisem GRATULACJĘ! (facet nie chce mieć dzieci, więc na pewno bardzo się zestresuje, poza tym będzie się zastanawiał czyjego dziecka ojcem będzie, bo zapewne nie byłam jedyną, z którą sypia, narobi sobie wstydu dzwoniąc do kilku kobiet i pytając, czy to można nie ona przypadkiem jest z nim w ciąży :P )

Gość gość
7] rawda usmiech.gif gość dziś może i jestem głupia, ale gdzies tam w głębi serca mam nadzieję, że zatęskni i odezwie się do mnie.. gość dziś Nie bez powodu pewnie się rozwiódł usmiech.gif . Miałam kiedyś relację (trudno nazwać to związkiem, bo do łóżka poszlismy po 5 miesiącach znajomości) z facetem 22 lata starszym- ja mialam 20, On 42. MEGA FACET! Mężczyzna zdecydowanie do kochania... Rozstaliśmy się z pewnych powodów. To było prawie 8 lat temu, a do dzisiaj utrzymujemy koleżenskie kontakty- On ma 10 lat młodszą żonę i małego synka, ja męża 8 lat staszego i córę w drodze. Wiek dla mnie to tylko liczba. Starasz się zrzucić winę na Jego metrykę- tak samo mógł Cię potraktować 30-latek. Piona! Zgłoś gość dziś Od samego początku facet jej mówił że nie zamierza niczego zmieniać i że lubi być "sam" a idiotka ma nadzieję że ją pokocha jezyk.gif Jak facet jest ustawiony i przystojny, to co tydzień może mieć takie jak ty, więc po co mu jedna na stałe? Przecież jedna kobieta to nudy! gość dziś rozwiódł się, ponieważ nie chciał mieć dzieci, a żona nalegała. poza tym ożenił się z "obowiązku", bo rodzina chciała, a nie do końca on. rozstanie nastąpiło po dwóch latach po ślubie, czyli 10 lat temu. 10 lat facet jest sam, bez żadnej stałej kobiety. gość dziś przestan pie**olić tumanie ,prowokujesz smiech.gif dupku osrany ******czu.Nie wtracaj sie do innychlapka.gif gość dziś Jak ja lubię takie naiwne dziewczynki, takie się dobrze posuwa, wystarczy takiej dać kwiaty, drobny prezencik, zabrać na kolację, wcisnąć parę kitów, a ona od razu ściąga majtki i robi wszystko czego facet zapragnie. Chwała Bogu że takich kretynek jest całe mnóstwo. gość dziś z zona nie myslał o niczym powaznym (rodzinie itp), to sądzisz, ze z Toba pomysłaby? Jestem kobietą, ale żal mi takich naiwnych dziewoj, jak Ty. Pewnie pierwsza się do Niego odezwiesz? Śmiało usmiech.gif gość dziś ja jestem szczęsliwa z moim doktorem usmiech.gif , ty też mogłas być ,ale zle trafiłaś smiech.gif szkoda mi Ciebie ,urwij kontakt ! dobrze Ci radzę ,takich nalezy omijać to sa egoiści wielu ich łazi po tym świecie , zwykły szmaciarz i kropka .Są inni lepsi ,zaufaj mi INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII Mezczyzna z klasa nigdy nie powie dziewczynie ze jest gruba SZUBRAWCA----szukam,jest może?

Gość gość
Kutwa dziewczyny, ale wy jesteście głupie jeśli chodzi o relacje damsko-męskie. Autorko jeśli facet chciałby z tobą być, to by był, a że chciał sobie tylko zaliczyć, to właśnie to zrobił. Żaden facet nie odejdzie dobrowolnie od kobiety na której mu zależy, nawet się nie łudź że o to myśli, bo byłaś tylko epizodem, miłą chwilą w jego samotnym życiu i niczym więcej. Masz przynajmniej nauczkę na przyszłość, zanim wejdziesz facetowi do łóżka niech połączy was coś więcej niż sama chcica, bo na samym seksie daleko się nie zajedzie.

Gość gość
dzięki, że ktoś mi otworzył oczy

Gość gość
mszcząc się okażesz tylko, jak słabą jednostką ludzką jesteś... więc daj sobie spokoj i zapomnij, skupiając się na nowych, poważnych, fajnych relacjach, bo raczej na takich Ci zależy. Powodzenia :)

Gość gość
jestes brzydka co tu duzo gadać , mój mnie nie opuści bo ładniejszej nie znajdzie :P

Gość gość
I wy się dziwicie że faceci was nie szanują, że nie chcą z wami związków, itd... a dlaczego mają was szanować i traktować poważnie jeśli same siebie nie szanujecie?

Gość gość
Im facet starszy od kobiety tym lepiej