Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Co myślicie o tej kurtce męska

Polecane posty

Gość gość
link się nie wyświetla skóra ekologiczna jest potliwa i mniej estetyczna niż prawdziwa

Gość gość
Niezbyt mi sie podoba. Za ta cene mozna poszukac skorzanej, nie pamietam firm ale na pewno jak juz wkleiles to z zalalndo to maja tam z prawdziwej skory, no chyba ze wolisz ekologiczne. Nie podobaja mi sie te naszywki z cyframi

Gość gość
No wlasnie nie chce mi sie szukac :P bo jest tam tyle tych firm ze nie pamietam teraz konkretnej.

W ten sposób nie znajdziesz sobie kurtki. Po pierwsze musiałbyś sobie odpowiedzieć na pytanie, czego szukasz? Czy masz garderobę bardziej sportową czy elegancką? Czy to, co chcesz kupić, będzie współgrało z zawartością szafy? Po drugie, jaki masz typ sylwetki? http://lamode.info/stylista-radzi/articles/stylista_radzi_podstawowe_typy_sylwetki_meskiej.html - i jak ukryć ewentualne mankamenty? Po trzecie, jaki masz typ urody i jakie kolory do Ciebie pasują?

Pasowała by mi taka kurtrczka właśnie ja lubię się ubierać na sportowo ale w tym stylu lubie czerń biel i szarość

Gość gość
szukajcie a znajdziecie, zreszta jak ktos jest stalym klientem w sklepie internetowym(niekoniecznie zalando) ma czasem rabaty . Ja np korzystam z kodow w answear :D🖐️

Ja nie założyłbym takiej kurtki, bo preferuję bardziej elegancki styl, ale to Ty wybierasz, w czym dobrze się czujesz. Ale stanowczo odradzam Ci PCV czyli "skórę ekologiczną" w takiej cenie. Raz, że szybko się niszczy (naturalną skórę możesz konserwować, farbować - ten badziew łatwo pęka), dwa - że Twoja skóra w niej nie oddycha, poci się.

No tak rozumiem słyszałem o tym poceniu itd ale jeszcze poszukam że by nie żałować później :)

Gość gość
Mnie się podoba ale za taka max trzysta zł