Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
PomocKasi

Pomoc Kasia

Polecane posty

Witam .......niegdy nie robilam tego bo nie lubie wchodzic z butami w czyjes zycie.Mianowice u mnie w bloku mieszka pewna Pani o imieniu Kasia,jest mila sympatyczna pogdna osoba minmo losu jaki ja spotkal .Trzy lata temu jej maz zmarl ....zostawiajac ja sama z 4 dzieci ....dzis juz wszytskie chodza do szkoly to przesympatyczne maluchy zawsze wesole i usmiechniete Antek 6 lat .Krzysiu 7lat .Asia 9 lat i Ewa 11 lat .Ich dochod jest niewieli zasilek z mopsu ktory wynosi niewiele ponad dwiescie zloty i renta rodzinna po mezu tez nie za wysoka.Dzieci cieply posilek teraz jedza w szkole o tyle dobrze...Pieniazki jakie potzrymoja z ledwosci starczaja na podstawowe rachunki i skormne jedzenie zycie ich nie rozpieszcza.Sama nie raz placilam Kasi jakis rachunek za co bardzo serdecznie dziekowala.Kasia nie przyjmuje pieniazkow ....woli dary i to tez nie wszystko zawsze chce przyjac ...jak twierdzi nie chce kogos obarczac tak drogimi dorbiazgami .Na chwile obecna KAsia potrzebuje srodkow czystosci (proszek,plyn pasta do zebow ,szampon dla dzieci mydelko papier toaletowy )zywnosc najlepiej tak z dlugoim terminem waznosci (maka cokier platki dla dzieci drzemy konserwy itd).Dzieci nie maja dziennie owocow i slodyczy chodz napewno z jakiegos batonika ucieszyly by sie nie milosiernie ....Napewno przydadza sie im tez kredki mazaki itp artykoly szkolne i jak najbardziej odziez...Moze jest ktos chetny do pomocy .......Kazda paczka jaka ktos bedzie chcial przkazac tej rodzinie zostanie wyslana bezposrednio do nich ja moge podjac sie dokumentacji tego i na zyczenia kazdego bede przkazywac wszelkie informacje zdjecia rachunki itp.Chcesz pomoc pisz na maila....mania1983-83@wp.pl To tak niewiele ale jednak czastka na lepsze jutro

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować