Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta ze ZMARSZCZKAMI jest atrakcyjna?

Polecane posty

Gość gość

co sądzą kobiety (maniaczki nienaturalnie gładkiej twarzy) a co sądzą mężczyźni? czy wszyscy się brzydzą zmarszczek?

Gość gość
Maniaczki mają coś z garem. Normalni ludzie akceptują zmiany jakie na twarzy powoduje czas, a atrakcyjnym można być ze zmarszczkami bardziej niż ktoś bez zmarszczek, wszystko zależy jaka aura bije od osoby.

>>>Czy kobieta ze ZMARSZCZKAMI jest atrakcyjna?<<< x Jak facet ją kocha, to jest dla niego ZAWSZE atrakcyjna :).

Gość gość
nie zartuj sobie zmarszczki ma stare próchno,ktore chce sie podobać facetom

Gość gość
12:39 próchno to ty jesteś- umysłowe.

Gość gość
tak, zmarszczki są atrakcyjne, tak samo jak siwe włosy i sztuczna szczęka...

Gość gość
Może jest atrakcyjna?Zależy dla kogo.Mama zaczęła odwiedzać różne gabinety medycyny estetycznej i coś jej tam zrobili,kwas hialuronowy w te zmarszczki wstrzyknęli czy coś.Wygląda jakoś głupio,miała takie mimiczne,koło ust i oczu,kurze łapki czy coś.Tata nakrzyczał,że jest zgrabna i szczupła to po co kombinuje z ryjem:-(Niech się cieszy,że nie ma obwisłego podbródka,bo to jest paskudne,co tam jakieś zmarszczki.Nie wiem czy jej przeszło,ale wiem,że koleżanki jej głupot nagadały ,chyba z zazdrości,że są grube?Nie wiem.Tata stwierdził,że baby najbardziej szaleją jak chcą złapać męża i jak się starzeją:-P

Gość gość
U mnie niestety zmarszczki nie dodawały urody, ale na szczęście z pomocą gabinetu medycyny estetycznej http://www.keramed.com.pl/ z Wrocławia udało mi się poradzić z nimi

http://www.floslek.pl/11,pokaz_produkt_pharma/539,przeciwzmarszczkowy-krem-na-dzien-spf-.html - krem przeciwzmarszczkowy Intensywna kuracja przeciwzmarszczkowa skóry jest niezbędna, by zachować na dłużej jej jędrność oraz gładkość. Aby cieszyć się dłużej młodszym wyglądem, polecam krem przeciwzmarszczkowy FLOSLEK, który znacząco spłyca zmarszczki oraz czyni skórę miękką w dotyku.

Gość gość
Floslek ma bardzo dobre preparaty tak swoją drogą. Ostatnio nawet oglądałam retransmisję zaplecza rozdania jakiś nagród i też było zbliżenie na prowadząca bo chcieli pokazać jej kolczyki i sama się też śmiała, że widać zmarszczki ale komu to przeszkadza :) Także sądzę, że to i tak i tak jest normalne, wiadomo, że inne kobiety starzeją sie piękniej a u innych ta elastyczność skóry jest mała. W tym wypadku to albo zostają kremy ale ich najlepiej używać od wcześniejszych lat a nie jak już skóra straciła sprężystość albo też wstrzyknąc sobie botox (http://www.beauty.com.pl/pl/botox):)