Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w relacjach bez zobowiązan predzej czy pozniej jedna osoba cierpi

Polecane posty

Gość gość

Najczesciej kobieta. Jednak ciezko przynajmniej mnie, tak podchodzic do tego na zimno, że to TYLKO seks. Jednak seks bardzo zbliza ludzi , nie jestesmy w koncu zwierzetami i sypianie z kims, przytulanie, czule slowa, spedzanie z kims czasu zbliza. A faceci potrafia to traktowac jakos tak luzno, zreszta zwiazki " na stale " z zalożenia tez potrafia traktować mało poważnie,a ściemniac partnerce, ze jest inaczej... Może jestem jakas niedzisiejsza, ale ja to jednak przeżywam jak ktoś mnie przytula, sypia ze mną i nie traktuje tego na powaznie

Gość gość
ja właśnie cierpię...bo się zaangażowałam...on uwielbia seks ze mną , dla mnie ważniejsza jest właśnie ta bliskość jaka mi daje, ciepło, całusy, przytulanie...trudno z tego zrezygnować

Gość gość
To po co dajecie doopy bez zobowiązań ? Ludzie ! Głupie baby SZANUJCIE SIĘ !!!

Gość gość
Kto by cie traktowal powaznie jak ty z kazdym sypiasz lepiej sie przebadaj na wenery!

Gość gość
Nie z kazdym sypiam, nie znasz mnie to nie oceniaj... Moze swieta nie jestem, ale nie jestem tez puszczalska

Gość gość
zreszta latwo oceniac jak nie zna sie calej sytuacji... Ja tylko stwierdzilam fakt ze takie relacje bez zobowiazan sa chore bo najczesciej do nieczgo dobrego nie prowadza. Jeszcze jedna czy dwie noce z kimś mogą nie bolec, ale taka dluższa relacja zawsze prowadzi do jakiegos zaangazowania

Gość gość
to prawda, ja byłam w takiej relacji i do dziś nie mogę się pozbierać. faceta nie widziałam już 3 lata i dalej cierpię, właściwie to zniszczyłam siebie na zawsze tą relacją

Gość gość
Ja wlasnie ucieklam z takiej relacji. I Bogu dzieki, mam spokoj i sumienie czyste. Nie jestem towarem do ********* albo zwiazek albo nic.

Gość gość
Boze co za durne baby! Jebia sie z kim popadnie a potem sie dziwia ze nikt ich nie chce! Tak to jest jak sie daje doopy przed slubem to pozniej slubu nie ma. Jakbyscie dawaly doopy po slubie a ktorys by sie na to nie zgodzil to jest to jasny sygnal ze nie traktowali was powaznie! A pozniej taka jedna z druga powwie ze miala jednego albo buehehe... Ze tamponem sobie rozerwala :O co wy myslicie ze jestesmy debilami i w to uwierzymy? Ja juz nigdy sie nie ozenie co najwyzej konkubinat i obowiazkowe testy na ojcostwo.

Gość gość
I co powiecie teraz swoim facetom ze ilu mialyscie? Liczylyscie chociaz? Teraz bedzie kazda szukala ulozonego faceta ktory mial moze jedna dziewczyne na dlugi zwiazek a same maja bank spermy miedzy nogami :/