Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u waszych facetów też .....

Polecane posty

Gość gość

Czy u waszych facetów też w czasie podniecenia wypływa w penisa taki przezroczysty płyn ? Ten płyn nazywa się preejakulat Czy on wam przeszkadza np podczas robienia loda? Czy on wam przeszkadza gdy macacie chłopakowi penisa a on jest wilgotny? Jak na to reagujecie?

Gość gość
Mnie to jeszcze bardziej nakręca :)

Gość gość
a nie przeszkadza ci np w robieniu loda? :)

Gość gość
A w jaki sposób to ma przeszkadzać?

Gość gość
no np czy cie ne obrzydza :) tak z ciekawości jeśli można spytać, ile masz lat? może jestem jeszcze za młoda i zbyt niedoświdczona dlatego krzywo na to patrzę. ja mam 19 i miałam 2 partnerów

Gość gość
Skoro koleś i tak ma potem wytrysk, to co za różnica?

Gość gość
niby racja z tym wytryskiem, ale ja mam wrażenie ze to go krępuje, gadałam z nim o tym, ale nie jest zbyt chętny do rozmowy a to wszyscy faceci tak mają?

Gość gość
To nawet pomaga, bo daje odpowiedni poślizg :) A czemu ma mnie brzydzić? Kocham swojego faceta, więc jego ciało mnie w ogóle nie brzydzi, poza tym kiedy on pieści mnie, to ja też robią się mokra :)

Gość gość
u mojego wystarczy pocałunek, przytulenie i od razu jest mokry :P

Gość gość
Wszyscy, widać chłopak dopiero zaczyna.

Gość gość
Ja też się szybko ślimacze i trochę to krępujące i niewygodne, ale co poradzę jak dziewczyna mnie cholernie podnieca, trzeba zaakceptować i przywyknąć :)

Gość gość
gość dziś Wszyscy, widać chłopak dopiero zaczyna. x x to to występuje tylko u młodych? z wiekiem i doświadczeniem zanika czy odbierać to w sposób, że po prostu kobieta już mniej podneica swojego faceta ?

Gość gość
Nie tylko u młodych, to zależy od faceta i stanu podniecenia, wraz z nabytym oświadczeniem facet coraz mniej się podnieca i stąd mniejsze ilości tego śluzu. Młodzi na ogół na sam widok półnagiej kobiety już są sztywni, a starsi faceci potrzebują znacznie mocniejszych bodźców niż sam wzrok.

Gość gość
dziękuje za opinie :) w takim razie trzeba podejść do tego, jako do czegoś normlanego ;)

Gość gość
Bo to jest normalne, a ten preejakulat chyba ma dość neutralny smak i zapach, w przeciwieństwie do nasienia.

Gość gość
Młodzi na ogół na sam widok półnagiej kobiety już są sztywni x Nie tylko młodzi, ja mam 32 lata i od 6 lat tę samą partnerkę i wciąż na widok jej półnagiego ciała momentalnie sztywnieję :P I tak się czasem zastanawiam po co ludzie się zdradzają?

Gość gość
Jeśli kobieta wystarczająco kręci to w każdym wieku to jest. Tylko starsi nie wstydzą się tego.