Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężko mi życ z tym, że szukam tylko IDEALNEGO faceta

Polecane posty

Gość gość

No nie poznałam jeszcze takiego, żeby był absolutnie idealny. Poznaje różnych, ale skreślam ich przez to, że mają brzydkie imie! To też jest ważne, nie potrafiłabym zwracać się do faceta po imieniu które mi sie nie podoba i jeszcze go zdrabniać :o W ryjach ciągle mi cos nie pasuje ehhh

Gość gość
Jestes skrajna perfekcjonistka i tyle ;)

Gość gość
Jestes skrajna perfekcjonistka i tyle x To prawda, wszyscy mi to mówią

Gość prawictwo pospolite 193
gimbaza ?

Gość gość
Facetow ktorzy spelbiali by twoje wymagania w calej polsce jest moze ze 3 ale istnieje ryzyko ze na sile bys sobie wmawiala ze cos ci w nich nie pasuje. Ogolnie nie masz problemu z facetami ty masz problem sama ze soba ;)

Gość gość
prawictwo pospolite 193 dziś gimbaza ? x A ty co sfrustrowany prawiczku który nie wyrwał się spod skrzydeł mamusi?

Gość gość
Nie musi być sfrustrowany, skoro on sam mówi, że nie chcę mieć kobiety i jest mu tak dobrze. A ty co oferujesz, w zamian za ten ideał ?

Gość gość
Całą siebie. Jestem ładna (wiem, że zaraz poleci fala hejtów brzydali :-P ), mam ciekawe zainteresowania, lubię poimprezować, podróżować, umiem piec dobre ciasta...

Gość gość
Jakie te zainteresowania ? Bycie ładną to za mało.

Gość gość
Podróże, sztuka, czasem pójść do jakiegoś klubu, muzyka, filmy, gotowanie. Zawsze doradze jak ktoś czegoś potrzebuje, słucham, pomagam...

Gość rotenn
No to będziesz miała sporą konkurencję bo kobiet o takich cechach jest masa. Jak wychodzę na ulicę to widzę masę ładnych kobiet. Upiec ciasto to też każdy głupi potrafi. Zeby liczyć na ideał musisz być jeszcze zaradna, wyksztalcona, bardzo ładna inteligentna

Gość gość
"mam mase zainteresowan lubie imprezowac..." tej pani juz podziekuje :D serio autorko ty i tak nie bedziesz miala faceta bo go nie chcesz miec :) tylko stale wymyslasz jakies cechy ktore ci nie pasuja zeby sie usprawiedliwic ze nie chcesz miec faceta ;)

Gość gość
Gość z 13:49, ja chce mieć faceta, nawet nie wiesz jak bardzo! A to, że lubię imprezy to żeby wypić jakiegoś drinka, troche potańczyć.

Gość gość
A ile masz lat autorko?

Gość gość
Jesteś dziewicą ? Bo wiesz nie dziewicy nikt nie chce, a jak chce to jest debilem i bardzo ślepym człowiekiem.

Gość gość
Tak, jestem dziewicą w końcu szukam tego idealnego. A co to ma do rzeczy? Przecież na pierwszej randce czy na internetowym czacie facetowi tego nie mówię.

Gość gość
A pozatym to ja sobie dobieram facetów, nie oni mnie.

Gość gość
Jak nie kłamiesz to ok. Kobiety uwielbiają kłamać, więc do końca w to nie wierzę.

Gość gość
Nie kłamie. Po co na jakimś forum miałabym kłamać?

Gość gość
Niech ci będzie.

Gość gość
Pokaz fote to zobaczymy czy z Ciebie taki ideal:D na pewno cos znajdziemy:)

Gość gość
Autorko ile masz lat? Być może wiek usprawiedliwia to co piszesz bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Imię ci nie pasuje, w ryjach coś jest nie tak. W ryjach? No z takim podejściem to faktycznie będzie problem. Facetów z tego co widzę traktujesz jak towar, który musi być tip-top aby go wziąć. Tylko nie zapominaj o tym, że nawet jak już takiego znajdziesz to nie zamrozisz go aby już nigdy w nim nic nie uległo zmianie. Ludzie się zmieniają i co wtedy won, bo już nie jesteś taki jaki byłeś?

Gość gość
14:38 No oczywiscie ze tak won :)