Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kali18

Ruchome schody (stepmill) sprzęt fitness

Polecane posty

Gość Kali18

Witam, strasznie chciałabym spróbować ćwiczyć na tym urządzeniu, ale mam taki problem ze nie wiem gdzie go znajdę... Znalazłam w innych miastach, ale w swoim (w Warszawie) niestety nie.. Stad moje pytanie do was: czy moze wy miałyście okazje na nim ćwiczyć? Warto zawracać sobie tym głowę? i oczywiście Gdzie w Warszawie go znajdę??

Gość gość
a czy w Łodzi gdizes jest ?!

Gość gość
mozna internetowo zamowic, jest taniej :)

Gość korina88
A weź zerknij na http://profitness.pl Oni tu mają dużo sprzętu sportowego i może akurat będzie. A jak nawet nie, to napisz i może coś Ci doradzą. Wydaje mi się jednak, że bez problemu powinny takie schody się znaleźć.

Gość gość
jedź do każdego marketu i idź pod prąd schodów ruchomych :)

Gość 88anirok
Profitness hahahaha! "dużo sprzętu", nie wiem gdzie ?!?! jakoś nie widzę tego dużego wyboru, a na dodatek sam kettler hahahaa.

Gość gość
czyżby kolejny z typu NIEUDOLNI JANUSZE REKLAMY? Zajmijcie się lepiej kwiatkami, a nie tutaj wypisujecie brednie pod czyimś nickiem.

Gość Jessyka
ja sie tym czyms kiedys interesowalam, ale szybko przestalam jak dowiedzialam sie ze takie zabawki to sa dla silowni. krzykneli mi wtedy cene 19 000 PLN za najtansza wersje. daj sobie spokoj. nie warto, jak chcesz w wawie pochodzic po schodach to idz sobie do jakiegos biurowca i sobie pobiegaj.

Gość gość
Poszukaj sobie tego sprzętu na http://sklep.bescomo.pl/. Mają tam bardzo duży wybór wszelkich przyrządów fitnessowych, z których można korzystać w warunkach domowych.