Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wzbudzić zainteresowanie mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

kochani, prosze pomóżcie! Pracuje z kolega, który jest starszy ode mnie o 15 lat. Znamy sie juz jakieś półtora roku. Super nam sie razem pracuje, miło spędzamy czas. Co moge zrobić zeby wzbudzić nim zainteresowanie soba, zeby zaczął patrzeć na mnie jak na kobietę? Myślicie, ze to możliwe ? Bardzo na Was liczę!!!

Gość gość
Gdyby był tobą zainteresowany, to już dawno byś się o tym dowiedziała. No chyba że chcesz aby cię tylko bzyknął to powiedz mu o tym wprost :)

Gość gość
Tylko, ze wlasnie ostatnio mamy coraz bardziej ścisła relacje i po prostu chciałabym temu dopomóc. A poza tym pomimo ze sie przyjaźnimy to szczególna relacja gdyż jest moim szefem

Gość gość
Kolejna idiotka która zafascynowała się szefem, wy baby niczego się nie nauczycie. Praca to praca, nie czas na romanse, no chyba że chcesz stracić robotę :)

Gość leila23
Uwazaj na ,,życzliwe'' komentarze od niektórych tutejszych kafeteriuszek.

Gość gość
Dla szefa się pracuje a nie z nim sypia, gdyby między wami ewentualne relacje się pogorszyły, to sytuacja byłaby beznadziejna i pewnie wywaliłby cię z roboty. Sypianie z pracownicą to strzał w kolano.

Gość gość
Tylko, ze wlasnie ostatnio mamy coraz bardziej ścisła relacje i po prostu chciałabym temu dopomóc. A poza tym pomimo ze sie przyjaźnimy to szczególna relacja gdyż jest moim szefem

Gość gość
15:54 Dobrze prawi, u mnie się tak skończyło, upokarzajace zwłaszcza że to osoba nade mną zaczęła flirt.

Gość gość
Masakra ... Na kafeteri w kółko albo zabujana jakaś w szefie albo tematy " czy to ciąża" ...błagam darujcie sobie i pamiętajcie- nie szef tylko chce cie zaliczyć taka natura facetów co mają hajs władze i ueode- przerzyłam coś na podobie a zachowywał sie jak by się zakochał codziennie przychodził dwonił dostał co chciał i nara . .... Jestem w ciąży - ale nie rozpisuje sie o yym na forach a jak wy do cholery nie wiecie to zróbcie test a nie ludzi wkurzscie

Gość gość
No wlasnie u mnie tez on zaczął flirt... I mam wrażenie, ze relAcja sie pogłębia, ale moze to tylko moje wrażenie? Co moge zrobić?