Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymoe

Syn komendant, praca w policji.

Polecane posty

Gość tymoe

Cześć, szybko przejdę do konkretów. Mam 22 lata, jestem na trzecim roku studiów inżynierskich na AGH. Planuję zrobić inż. i mgr. Po zakończonej edukacji chciałbym spróbować swoich sił w policji. Jestem synem zmarłego komendanta Policji w mieście pod Krakowem. Jeśli chodzi o testy sprawnościowe na dzień dzisiejszy jestem dobrze przygotowany. Testy psychologiczne to dla mnie niewiadoma, ale myślę, że z nimi również sobie poradzę. 1) Od czego powinienem zacząć? (rekrutacja, ew. dokształcanie w tym kierunku w trakcie studiowania); 2) Czy opłacalne byłoby staranie o dostanie do szkoły oficerskiej po obronie inż.? 3) Czy fakt stanowiska mojego Ojca może mi pomóc w rozwoju kariery?

Gość gość
pomóc? :D chyba zaszkodzić, znam dwa przypadki, jeden w rodzinie a drugi sąsiad - syn komendata powiatowego, już czwarty raz składa papiery, tak samo jeden z rodziny, bo mam kogoś w rodzinie gdzieś tak wysoko w kryminalnej w wojewódzkiej i też już chyba trzeci raz nie przeszedł, bo oni sie dziś boją, kumoterstwo dzisiaj tępią w policji. Łatwiej sie dostać zwykłemu szarakowi niż komuś kto ma tzw "plecy" w policji