Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rutyl

EMIGRANCI W UK

Polecane posty

Gość gość
Pocieszaj sie :) qrwa po co ja gadam z tym zerem :D

Gość gość
Pocieszam sie bo mam na koncie wiecej niz ty zarobisz w twym nedznym bidopolandzie :D cfeeelu za 2000pln :D na kolana i wąchaj moje funty masz jedyna okazje bobku :D

Gość gość
Nie widze zwiazku linka z tematem hu/ju :D nikogo nie przekonasz kur/wo :D

Gość gość
Dobra ja koncze odpisywac tej gnidzie, trollowi je/banemu. Zrobcie to samo. Nie karmcie troliska to stad szybko zniknie. Wiecej mnie cwelu nie wciagniesz w te swoje denne pogaduszki. Nara dziecioku :D 🖐️

Gość gość
wynocha ŚMIERDZIELU PAPA :D :D argumenty ci sie skończyły, idz zwal sie konia zakuta łysa pało :D

Gość gość
Ciekawe gdzie wrócić jak nie dacie rady juz na zmywaku stać :) do tej biednej Polski, taka prawda. Jestem tu szczęśliwa, lepiej mowie po angielsku niż większość z was siedzących w UK. Szkoda, że się uczyć nie chciało i teraz w UK stare d**y podcieracie...

Gość gość
Du/py to ty podcierasz id/iotko :D myslisz ze na swiecie jest tylko śmierdząca polska ze musimy do niej wracac :d tepa ograniczona idiotka co na gografie nie chodziła :D

Gość gość
Tak sobie czytam i jestem coraz bardziej przerażona. Albo to nędzna prowokacja albo co niektórzy emigranci, odcinający się od Polski(a mimo to przesiadujący na polskich forach) to ludzie bez kultury i wykształcenia..Żałosne buractwo. Nie dziwię się, że opinia o Polakach na świecie jest taka, a nie inna. Z tym Panem przechwalającym się swoimi zarobkami, po pierwszym zdaniu przestałabym rozmawiać, bo poziom wypowiedzi jest niestety nie do pozazdroszczenia. Dobrze, że takie elementy psują życie innym w innym kraju, bo zapomnieli, że mieć to nie być..Doprawdy, żałosne..

Gość gość
gość dziś Du/py to ty podcierasz id/iotko smiech.gif myslisz ze na swiecie jest tylko śmierdząca polska ze musimy do niej wracac :d tepa ograniczona idiotka co na gografie nie chodziła smiech.gif XXX A gdzie pojedziesz? Nic nie potrafisz, założę się ze nie masz wyksztalcenia. Prawdy nie zmienisz jesteś żałosny... Ja mój drogi siedząc tu w Polsce zarabiam więcej niż Ty tam w UK czy gdzie tam jesteś ( raz piszesz o euro raz o funtach) stać mnie na dom samochód a do UK to mogę sobie na wakacje polecieć :) moralnie jesteś zerem, nigdy nie będziesz wstanie dorównać ludziom któży coś sobą reprezentują.. Dno i 2 metry mułu. .. :) Pozdrowienia z Polski, nie siedź na forum tylko do roboty d**y wycierać :D

Gość gość
Haha a jednak inni widza to co ja, brawo :)

Gość gość
hahaha teraz facet sie w babe zamienił i pisze jak baba :D :D zarabiasz to ty 1500pln w jakiejs capidziurze a jakbys byla kobieta to bys musiala mezowi ci.py dawac aby tyle mieć, te domy co powstaja w pl to albo na kredyt za pieniadze emigrantow albo buduja je wyzyskiwacze pracnownikow placac im 1500zl...skoro tyle zarabiasz to pochwal sie ile placisz pracownikom....aa zapomnialem, ty sie poszywasz teraz za kobiete :D nawet tego nie umiesz zrobic , brzmisz jak en pajac co gada ze w pl jest dobrobyt, ze 3mln musialy wyjechac :D gdyby nie kasa emigrantow to bys zarła trawe , ja na szcescie nie wywylam nic do tego zafajdanego polaczkowa bo nie bede wspierał waszych zassranych politykow ktorych WY wybraliscie pajace ani kleru pedofilow , jesli de/bilu nie wiesz ile jest krajow w ue gdzie moge po odlozeniu kasy wyjechac to wroc na geografie pajacu to sie dowiesz. a ty bedziesz pracowac do ur/ranej smierci aby kredyt splacic na twoj 'piekny' dom (z pajacami w srodku ) :D

Gość Rutyl
Bingol zamknij ryj. A moje pytanie brzmi: Czy mieszkając w UK na stałe, walczylibyście w obronie tego kraju, na wypadek wojny lub muzułmańskich rozruchów?

Gość gość
BUHAHAHAH GN/ÓJ SAM SOBIE ODPISAŁ :D :D tepa pała z polaczkowa :D sprawdzilem po IP :D raz pisze jak facet a raz jak babab bo jest sam ze swoimi poglądami :D konia se zwal maminsynku :D

Gość gość
tak bingol jasnowidzu, tu pisza tylko dwie osoby.

Gość gość
ty ku/rwo nawet nie wiesz z kim piszesz :D potrafie nasladowac kazdego kogo chce i mam dzis z was niezła polewke :D ale co tam, moge byc bingol :D

Gość gość
ten koleś ma jakaś psychoze paranoidalną albo coś, trzeba to chyba zgłosić na policje bo jest niebezpieczny, kto wie może wyjdzie niedługo na ulice i zacznie zabijać z tego szaleństwa :P

Gość gość
ość dziś BUHAHAHAH GN/ÓJ SAM SOBIE ODPISAŁ smiech.gifsmiech.gif tepa pała z polaczkowa smiech.gif sprawdzilem po IP smiech.gif raz pisze jak facet a raz jak babab bo jest sam ze swoimi poglądami smiech.gif konia se zwal maminsynku smiech.gif XXX Sprawdziłes po IP o jejku... Tak mnie wydtraszyles:) Posłuchaj durniu jestem kobietą i ciągle pisze jak kobieta. Nie zarabiam 1500 zł domu na kredyt nie mam uchodźcy tez mi go nie budują. . Mężowi d**y daje, bo jest mega przystojny :) twoja frustracja narasta bo wachasz dużo g****a z tych pampersow co codziennie zmieniasz. Pochwal się co robisz w UK ?? Ile zarabiasz i tak cię przebije ;)

Gość gość
gdybyś sprawdził ip to byś wiedział, że pisze tu kilka osób, i nie dziwne, że mają o tobie takie samo gowniane zdanie, bo jesteś po prostu gownem. i kropka.

Gość gość
gość dziś A ja chyba Ciebie poznaje, pamietam niektore posty. Jak niszczylismy razem tego co dom w pl wybudowal za funty :D koles musial plakac jak czytal to co pisalas, cos pieknego :) hahahah

Gość gość
A nie, pomyłka, tamta w UK mieszka chyba, zapomnij

Gość gość
Takim durniu jak ten typek trzeba jechać jak tylko się da... Nic o życiu nie wie, mieszka w pokoju z 10 innymi i 200 funtów na miesiąc zarabia. Nie mam nic do ludzi któży żyją za granicą, ale on się urodził tutaj i ma czelność obrażać kraj w którym się wychował??

Gość gość
nikogo nie pzrebijesz szmato bo napisac sobie mozesz co chcesz i tak ci nikt nie uwierzy :D sprawdzilem ip twoich postow ipisze do mnie jedna i ta sama osoba która tylko zmienia ton najpierw jako facet a teraz jako kobieta ale po literowkach ostatecznie widac :d ty ciemniaku co siedzi w polandeszu, zerem jestes i zerem umrzesz, przyjade kiedys do twojej pl splunąć na twój grób :D bo ciebie do uk nigdy nie wpuszcza :D

Gość gość
hahahah znowu pajac pisze jako kobieta nieudolnie :D niszczyc to mozesz swoje wągry na nosie śmierdzący rasisto :D jutro odwiedź church o ile wiesz co to znaczy :D i pomódl sie o rozum :D

Gość gość
czemu tylko z 10ma? ja mieszkam z 50ma :D i jeszcze płace bossowi za to za to ze zmywam naczynia :D piszcie co chcecie katolickie wieśniaki :D a jak przylece co rok i pomacham moją gotóweczką w waszym sklepie to oczki wam sie swiecą :D :D ye/bańce

Gość gość
gość dziś musieli cie nieźle prześladować, pewnie w podstawówce, bo teraz jesteś w gimnazjum, uraz mózgu na całe życie, żal mi cię :(

Gość gość
Ja od dzisiaj ignoruje ta klamliwa dzifke jaka jest bingol, ignorujcie go tez to na pewno przestanie tu wypisywac te swoje nedzne klamstwa. Juz nie raz mu je udowodnili a ten zj/eb nadal swoje. Gowniarz 15 letni naogladal sie Londynczykow. :D jakis czas temu pisal ze splaca kredyt za dom w londynie zarabiajac minimalna i jeszcze odklada tysiace funtow :D a kilka tygodni pozniej ze zbiera na mieszkanie w Pl. Biedactwo nie pamieta co pisal. Zreszta sam nie wie co zarabia, raz funty, raz euro :D a dzisiaj idiota pisal ze mieszka w holandii buahaha ale najlepsze sa jego teksty ze wszyscy mieszkaja u mamusi na garnuszku w Pl, w rzeczywistosci to on mieszka z mamusia w Pl a Londyn widzial tylko w tv. :D taka prawda. Wiec zryj kal bingolu, kazdy z latwoscia cie zdemaskuje bo madroscia to nie grzeszysz a ip to mozesz sprawdzic najwyzej swojego kompika kupionego przez mamusie w biedronce ktora tak czesto wspominasz, bo codziennie tam bywasz hipokryzjo. Powodzenia zycze, mozesz jeszcze zmienic swoja marna egzystencje :D 🖐️

Gość gość
twój problem pacanku ze wszystkich widziesz jako bingol hahahahahahaha :D jeden mieszka w uk odklada na dom drugi spalca kredyt w uk trzeci mieszka w de czwarty w nl i zarabia euro ale dla ciebie frajerze to ta sama sooba buahahahaha :D twój problem :D

Gość gość
Dzisiaj niedziela, ciekawe czy dopomyje znów overtima wzięły? Juz wrzesień, pewnie zbierają na przyjazd do PL na święta, by po knajpach poszaleć przez tydzień.

Gość gość
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaak