Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLANDESZ TO SYF

Polecane posty

Gość gość

no dalej ciule, zrobcie jeszcze z jedno niewazne referendum za 100 millions :D pekam se zmiechu :D

Gość gość
W takim razie wyjedź za granicę, np. do Holandii. Tam nie ma żadnych Kopaczów.

Gość gość
nie musze wyjezdzac bo juz jestem poza krajem od dawna, to forum jest dla emigrantów, nazywa sie 'POZA POLSKA ' czytac nie umiesz ? :D

Gość gość
Taaa Anglia czy Niemcy? bo raz śmieciu piszesz że euro zarabiasz, raz że funty :D a prawda jest taka, że najpierw gimnazjum musisz skończyć dziecioczku, ale nawet jak skończysz to zapomnij o wjeździe do UK bo cweli tu nie wpuszczają :D 🖐️

Gość gość
bede s/ral na wolske bo wolska s/ra na mnie okradajac mnie na zus i nfz pajacyku siedzacy w polandeszu zapamietaj to sobie :D zassarny polandesz :D :D 🖐️

Gość gość
ciebie cfelu nie wpuscili na granicy i zawrocili bo mam znajomego w immigration office i wiedzieli ze buraka takiego jak ty maja odeslac :D do bidopolandeszu :D

Gość gość
Do nauki gimbazo, bo matka kabel od kompa zabierze buahahaha tępy cwelu :D 🖐️

Gość gość
Je/bane pedaly, to cos na filmiku i bingol :D 🖐️

Gość gość
do zamknij syfie swój zaszcany ryj :D

Gość gość
pedał to twój stary ty niedorobiona zapita mordo siedząca u mamusi w polaczkowie buahahaha, nigdy cie do uk nie wpuszczą zassrańcu

Gość gość
No na pewno mnie nie wpuszczą. :D Mieszkam tu od 8 lat i mam obywatelstwo brytyjskie od 2. Pocieszaj się dalej nieudaczniku. :D 🖐️

Gość gość
Obywatelstwo to odbieram JA niedlugo a ty masz co najwyżej paszport polsatu hahahahahahaha :D cebulaku siedzący w PL u mamusi ...........

Gość gość
Nono mowie pocieszaj sie, paszport polsatu buahaha :D sram ci do ryja bingol szmato. :D wpier/doliles juz dzisiejsza porcje kału? :D 🖐️

Gość gość
nigdy do uk nie wjedziesz śmierdzący badziewiaku :D paszport polsatu to max co mozesz dostac od ojca buahahahahaha :D 🖐️ pochwal sie jak tzrepiesz konia giro ze smierdzacego bidopolandu na ktory pluje :d i co mi zrobisz chryju :D uj ci w doope :D

Gość gość
Wpier/dalaj kał starej i szczochy starego nędzna kreaturo, pseudoczłowieku, takich jak tu nie wpuszczają, zakało ludzkości. :D 🖐️

Gość gość
Obywatelstwo to ja odbieram JA niedlugo a ty masz co najwyżej paszport polsatu hahahahahahaha :D cebulaku siedzący w PL u mamusi ........... cfeeelu co trzepie konia :D

Gość gość
Dobra ja koncze odpisywac tej gnidzie, trollowi je/banemu. Zrobcie to samo. Nie karmcie troliska to stad szybko zniknie. Wiecej mnie cwelu nie wciagniesz w te swoje denne pogaduszki. Nara dziecioku :D 🖐️

Gość gość
Do 21:16 tylko kopiuj wklej umiesz śmierdzielu łysy bo wiecej stara cie nie nauczyła, piepszona zdzira hahahaha