Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle brzucha po troche większej ilości jedzenia...

Polecane posty

Gość gość

Hej, od ponad 2 miesięcy jak tylko zjem trochę więcej to odrazu mam bule brzucha czuję się ciężka jak piłka lekarska. Wczesniej jadłam w kazdy weekend po 2 paczki ciastek, teraz wystarczy, że zjem pół paczki i już czuję się zle. Ponadto mam nazmienne okresy biegunek i zatwardzen. Od 2 miesięcy przytyłam juz prawie 2 kilo. Wczesniej schudłam 10 kilo (nie dieta, ale pernamentny stres), od tego czasu mam skąpe i krótkie okresy. Włosy wypadają mi garściami i zęby ciągle się psują. Co to moze byc? Do lekarza narazie nie mogę pójść. Czuję się wenętrznie zaśmiecona, mam ochotę zrobić sobie głodówkę i się oczyścić. Są dni kiedy nie mam na nic siły po zbyt obfitym jedzeniu. Ostatnio przez tydzien ledwo żyłam-ciągle spałam, wstawałam tylko do toalety i żeby coś lekkiego zjeść. Może czymś się zatrułam uszkodziłam sobie żołądek?

Gość Levviatan
Sama sobie odpowiedziałaś "Wczesniej schudłam 10 kilo (nie dieta, ale pernamentny stres)"

Gość gość
To znaczy?Co ma stres to moich bóli i uczucia cięzkości? Teraz już trochę w moim życiu się uspokoiło, ale o tego czasu mam ta, że wystarczy jakakolwiek sytuacja stresogenna i na wadze od razu 2 kilo mniej. No, ale to mi się kupy nie trzyma tak czy siak, bo nie wiem z jakiej okazji przytyłam te 2 kilo.

Gość gość
Nikt Cię nie zdiagnozuje przez Internet. Ale może to być coś z tarczyca. Na początek zrób TSH i T3 i T4.

Gość gość
Ale ja nie mam teraz możliwości zrobić badań. Chociaż napiszcie co pomoże?Picie mięty?Ogranczenie jedzenia?Tylko sałatki, lekkostrawne rzeczy?? Czy na śniadanie mogę jeśc płatki?Pić kawę z mlekiem/bez mleka?Poradzcie chociaż na teraz.