Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abruzik

Odważyłam się, i żałuję.

Polecane posty

Gość gość
Faceci są często odrzucani i próbują dalej. Nie łam sie laska :)

Gość gość
A se żałuj :D Ja też tak kiedyś zrobiłam - i to był mój pierwszy i ostatni kosz ;) Ale jak ktoś jest jojczącą pipą to się będzie przejmował takimi sprawami - ale sam na tym straci.

Gość Laura2777777
No niestety, ale możecie wmawiac jej i sobie,ze wyglad dla facetów nie jest ważny, niestety ale jest. Nie wiem jak wygląda autorka, ale po opisie można stwierdzic, ze jest typem szarej myszki. A szarym myszkom jest poprostu trudniej kogos znaleźć. Nie uważam żeby dbanie o wygląd to było coś złego, a do tego wiecej pewnosci siebie

Gość gość
Spadac durne baby!!! Wszystkie jestescie takie same...nie wazne czy ladna czy brzydka...I tak na koncu bedziecie nieszczesliwe bo wam we lbach sie przewraca...nie umiecie dostrzec tego co wartosciowe tylko pozniej narzekacie. ..jak pije to pijak...jak pracuje ciagle by wam zapewnic godny byt to mowicie ze was olewa...Itd itd...jestescie nienormalne

Gość stare dobre czasy
chcesz naprawde wartościowy związek to poznawaj facetów bez ujawniania wyglądu i nie pytaj o ich wygląd. Jak się rozmowa klei przez np. miesiąc na jakimś komunikatorze to przejść do rozmowy głosowej, jak to idzie dobrze to za następne dwa miesiące można randke w ciemno, tz. bez wcześniejszego ujawniania wyglądu. Wtedy będzie wiadomo że oboje są zainteresowani sobą nawzajem a nie tylko wyglądem. Chodzi o wyeliminowanie szybkich strzelców, niecierpliwych, napalonych, oraz inne typy szukające szybkich wrażeń. Jak obie strony wytrzymają 3 miesiące nim się zobaczą to nie będzie to tylko przelotne, a zarazem można się dobrze poznać od innej strony niż tylko fizycznej.

Gość gość
ja tak kiedys zrobiłam i nic to nie dało. pisało nam sie swietnie, również rozmawialiśmy później przez tel i też było miło a gdy po 3 miesiącach się potkaliśmy to było nasze pierwsze i ostatnie spotkanie. samo spotkanie przebiegało bardzo miło dlatego byłam bardzo zdziwiona jak zerwał kontakt po tym spotkaniu. laura2777777 ma rację. wygląd ZAWSZE się liczy i wiecie co? chyba coraz bardziej rośnie we mnie przekonanie, że facet mając do wyboru ładną laskę z którą mniej się dogaduje a brzydulkę-pokrewną duszę i tak wybierze tą ładną. oni tacy są.

Gość gość
Wygląd zawsze odgrywa rolę podstawową zarówno dla facetów jak i kobiet i nie ma w tym nic dziwnego, bo osoba płci przeciwnej musi się podobać. Ale to nie znaczy, że faceci szukają modelek... wystarczy aby dziewczyna nie straszyła wyglądem i była sympatyczna, a dalej to już czas pokaże co z tego wyniknie. A z tego co zauważyłem, to osoby mało urodziwe mają znacznie większe wymagania co do wyglądu partnera/partnerki, chyba w ten sposób próbują się jakoś dowartościować.

Gość pspsps
gosc 17:44 ma racje. wiadomo, ze by byc w zwiazku potrzebny jest jakis pociag seksualny, jak go nie ma to nie mozna oczekiwac ze bedziemy sie umawiac z kims do kogo tego nie czujemy. I nie mozna oczekiwac, ze nabierzemy ochoty na randkowanie i seks jak ktos jest zaniedbany, dziwnie wyglada i ubiera sie w powyciagane na lokciach i kolanach worki. wiadomo tez ze zaden normalny, fajny facet nie pozostanie dlugo z laska ktora wszystko co soba reprezentuje to wyglad. wszystko jest potrzebne. kobieta lubi byc z fajnie wygladajacym zadbanym facetem to czemu sie dziwi ze facet tez to lubi w kobiecie? szczegolnie, ze jak juz kobieta zadba o siebie to jest na co spojrzec i facet czuje sie dowartosciowany i dumny. same dobre strony. tez dostalam kosza pare razy, i co z tego? tak jak ktos wspomnial, jak nie chce, znaczy nie ten i juz. po sprawie. sama dalam kosza wiele razy i co z tego? nie musze sie umawiac z kims kto mi nie pasuje i z gory wiem ze nic z tego nie wyjdzie. mimo to, znow zlozylam propozycje facetowi, ktorego prawie nie znalam i gdzie ocenialam swe szanse na bliskie zeru i od dwoch lat nie mozemy bez siebie zyc. okazal sie tym wlasciwym. nie nalezy sie poddawac, ale nie nalezy tez byc desperatem. umiar jest wazny.

Gość gość
Jak to wygladalo u Ciebie, co mu zaproponowalas

Gość pspsps
Zalozylam sexi sukienke (zakrywajaca wszystko ale obcisla) i bedac z nim sam na sam zapytalam czy nie zechcialby mnie pocalowac. wlasnie o tym marzylam i tego chcialam. No i spelnil moje marzenie. Reszta to historia.

Gość gość
no dobra, to może z drugiej strony, czego kobieta wymaga od faceta w pierwszej i dalszej kolejności? czy też znaczenie ma wygląd? a może jego osobowość i charakter? czy jak?

Gość pspsps
Najpierw patrzy sie na wyglad i nie musi to byc model. Nie dla mnie przynajmniej. Ale to jakby rownoczesnie z osobowoscia. Wyglad moze byc super ale jak otworzy buzie i sypie przeklenstwami lub pociska bzdury lub sie popisuje - skreslony. Wiec wyglad nie pomoze jesli osobowosc i charakter pozostawiaja wiele do zyczenia. Natomiast jesli osobowosc i charakter mi pasuja to nie musi to byc przystojniak. Ale sa pewne elementy w wygladzie ktore moga odstaszyc nawet przy super osobowosci. Poprostu powoduja ze taki facet nigdy nie bedzie mnie pociagal seksualnie.