Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dzis robiliscie ze swoimi 3,4,5 letnimi dziecmi?

Polecane posty

Gość gość

Bawicie się dużo? W tygodniu Pracujecie? Szczerze. Ja mam poczucie winy.

Gość AlynaKonkubyna
Opieka społeczna wzioła i zabrała mojo nikole brajana alana fabiana i dżejsiczke rodzinnego nie bieżem

Gość gość
Syn ma 4.5 roku. Układałam z nim puzzle, grałam w grę grzybobranie, potem robiliśmy szaszłyki z owoców i ukladalismy tory lego duplo. Jestem na macierzyńskim, w tygodniu mało czasu z nim spędzam bo młodsza jest mega absorbujaca, a on jest w przedszkolu do 14.30.w weekend kiedy mąż jest staram się nadrabiać

córcia, prawie 3 latka. Rysowałysmy, bawiłyśmy się w chowanego, układałyśmy puzzle, zajmowałysmy sie lalą, sprzatałyśmy też troszkę razem, leżakowałyśmy - pani z przedszkola nam kazała, bo młoda nie chce leżakować ;) mąż w pracy of course.

Gość gość
Córka 3,5 roku, nie chodzi do pkola, ja i mąż pracujemy (mamy elastyczne godziny pracy), młoda jest często z babcią. Dziś szykowalysmy razem imieniny, ustawiala talerzyki, ozdabiala ze mną ciasto, itp., poukladalysmy puzzle, potem przyszli goście więc zabawa z nimi, potem odprowadzilismy wspólnie babcie do domu, teraz już po kąpieli jemy razem kolację. W tygodniu spędzam z nią czas popołudniami, staram się być cała dla niej.