Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cardiff: dwoje polskich imigrantów napadło na tle seksualnym znajomą

Polecane posty

Gość gość

Konrad Fimowicz (32 lata) i Anna Michałowska (34 lata) mieli dopuścić się napaści na tle seksualnym i gwałtu po imprezie w jednym z domów w stolicy Walii. Oboje nie przyznają się do postawionych im zarzutów gwałtu, kobieta zaprzecza również, że napadła ofiarę. Według adwokata Michałowska aktywnie uczestniczyła w gwałcie, zdzierając z pokrzywdzonej ubranie i zachęcając 32-latka do seksu z zamroczoną alkoholem kobietą, której tożsamości nie podano. Cała trójka miała razem pić wódkę, po czym kobieta, która miała paść później ofiarą gwałtu, zasnęła. Gdy się obudziła, Michałowska miała zedrzeć z niej ubranie i przytrzymywała ją, gdy Fimowicz zaczął ją gwałcić: "Nie chciałam tego, próbowałam się bronić, ale nie miałam siły, byłam jak nieprzytomna, wszystko było zaciemnione, nie czułam się normalnie. Wydaje mi się, że mogli dosypać mi narkotyków" - zeznała pokrzywdzona. Według ofiary to 34-latka miała mówicz mężczyźnie co ma robić. Następnie Fimowicz i Michałowska opuścili pokój, ale później wrócili i Polka jeszcze raz miała zmusić ofiarę do czynności seksualnej z 32-latkiem. Zgwałcona kobieta miała później zasnąć. Pokrzywdzona po obudzeniu miała mieć trudności z chodzeniem. Gdy zapytałą się 34-latki, dlaczego obudziła się naga, ta odpowiedziała, że sama zrzuciła z siebie ubranie. Michałowska zeznała przed sądem, że zdarzenia opisane przez pokrzywdzoną miały miejsce, ale doszło do nich za obopólną zgodą. Tak samo zeznał mężczyzna. Proces trwa. http://www.anglia.today/biezace-wydarzenia/dwoje-polakow-z-cardiff-zostalo-oskarzonych-o-napasc-i-g****-na-swojej-znajomej

Gość gość
Szok! Nie dla Polaków-katolików!

Gość gość
Tak postępujących polaków, będzie niewielu. Imigrantów z Afryki są tysiące ! Większość to młode, niewyżyte chłopaki ! Stop imigracji do Europy !