Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miczkapiczka

Meble kuchenne na wymiar zrobione przez firme Juan.

Polecane posty

Gość miczkapiczka

Witam :-) Interesuje mnie czy bardziej bedzie sie oplacalo poprosic kogos o zrobienie projektu kuchni i zaniesc gotowy projekt do Juan'a aby wykonal.meble czy moze poprosic o to firme.

Gość gość
Moim zdanie firma od poczatku do konca powinna zahac sie taKa sprawa. Tylko sadze ze to bedzie drozszy koszt poniewaz nie bedzie bezposrednio od producenta

Gość karolinadawidowska
ja robiłam meble kuchenne w firmie Kuchrem, podsyłam link, mają ciekawe realizacje: www.kuchrem.pl i u nich miałam projekt w cenie, a nawet kilka projektów, bo zmieniałam zdanie kilka razy. Ogólnie jestem baaardzo zadowolona z ich usług.

Gość gość
magiamebli.com.pl polecam wam tą firmę. Jak dla mnie to jest naprawdę świetny wybór.

Gość gość
Ja dobrego stolarza znalazłam na http://superstolarz.pl . Zamawiałam meble kuchenne i do salonu. Wykonał wszystko - od pomiaru przez projekt po montaż - jestem mega zadowolona. Znajdź stolarza w swoim mieście, przeczytaj opinie innych i zamów.

Gość gość
a nie myśleliście o własnym projekcie mebli? Kto wie lepiej od was czego potrzebujecie? Realizacją własnych projetków zajmuje się firma www.ofimeble.pl/ . Jeżeli interesuje Was kontakt sprawdźcie go na stronie internetowej.

Gość kejtibi
Jasne, że meble na wymiar są o wiele lepsze niż gotowe. Sama zamawiałam jakiś czas temu meble w firmie kuchrem.pl gdzie dostałam w cenie projekt i wizualizacje, meble bardzo solidne i szybko zmontowane także jestem mega zadowolona