Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu polki chca slubu? Bo leca na kasę faceta.

Polecane posty

Gość gość

a jak zaproponujesz intercyzę przed slubem to juz slubu im sie nagle im odechciewa :D jestescie wszystkie takie same ha ha ha, miłosc na ostatnim miejscu

Gość gość
nie pochlebiaj sobie, polscy faceci nie maja pieniedzy :O a tatusiowymi sie nie zaslaniaj ;)

Gość gość
przecież to logiczne,ze jak ktoś chce normalnego związku,i tzw poczucia bezpieczeństwa,to choćby ślub cywilny jest sprawą zupełnie normalną ja np jestem kobietą dojrzałą,i jak slyszę,że w moim otoczeniu ludzie mówią ,to moja dziewczyna czy to mój chłopak sorry,ale facet po 40 czy 50 nie jest żadnym chłopakiem albo inne cizie,mówią to mój narzeczony,a ileż można tkwić w narzeczeństwie?naście lat? po co? i jak są dzieci w związku,to też jest zdrowiej,jak jest to zalegalizowane,poza tym kwestie prawne,coś się wydarzy,pobyt w szpitalu,taka kobieta,nie żona ,nie ma żadnych praw i przestańcie o tej kasie tak pie/przyć w życiu to jest wazna miłość i szacunek,a nie kasa choć ta do życia jest potrzebna,oczywiście

Gość gość
autorze- przykro mi. teraz już wiesz dlaczego z tobą jest :)

Gość gość
gość dziś nie pochlebiaj sobie, polscy faceci nie maja pieniedzy pechowiec.gif x Jak się od małego wszystko dziewczynom kupuje to potem się nie ma. Należy inwestować w siebie albo od czasu do czasu prostytutki