Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię klubów i imprez, przez co żadna dziewczyna mnie nie zechce

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że są takie, które również ich nie lubią, ale powiedzmy sobie szczerze, ile takich jest? Większość dziewczyn chciała by się wyszaleć w jakimś klubie przy drinkach ze swoim chłopakiem, dlatego ja u takiej większości odpadam, bo jestem "nierozrywkowy". Niestety te, które klubów nie lubią to najczęściej kujonki, mole książkowe itp. a ja chciałbym normalną, fajną dziewczynę, która nie przepada za takimi imprezami. Czy ja jestem skazany na wieczną porażkę?

Gość gość
na roksie sa tysiace dziewczyn, tansze w utrzymaniu niz lachon w staly m zwiazku

Gość gość
No to ja panu podziękuje ;-) chciałabym wyszaleć się w klubie z chłopakiem i wypić jakiegoś drinka. A po drugie obniż wymagania. Nie lubisz imprez, więc kujonka od książek dla Ciebie. Nie znam normalnych dziewczyn nie lubiących od czasu do czasu imprez.

Gość gość
Napisalem, że kujony odpadają. Nie mam jakichś wygórowanych wymagań, ale paskudnej kujonki nie chcę.

Gość gość
No to napisałam, że zwykle laski które nie lubią się od czasu do czasu zabawić są sztywne.

Gość gość
Ej nie prawda że dziewczyny które nie lubią imprezować są sztywne. I nie każda kujonka jest brzydka. Znajdziesz taką która Ci będzie pasować, nie martw się, jest pełno fajnych normalnych dziewczyn