Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evia111222

laparoskopia w klinice bocian

Polecane posty

Gość evia111222

Są tu jakieś kobietki które już to przeżyły? I mogłyby mi ten zabieg trochę przybliżyć.

Gość gość
Miałam robiona w szpitalu na nfz bo miałam torbiel endonetrialna na jamniki. Jesteś w znieczuleniu całkowitym. Masz robione dwa naciecia w okolicy jajników i w pepku. Przed przyjściem do szpitala przepisami mi coś na przeczyszczenie (nie pamiętam już co). W dniu przyjścia do szpitala mogłam tylko pić. Wieczorem lewatywa. W dniu zabiegu na czczo i też lewatywa. Wypisali mnie dzień po zabiegu chociaż byłam strasznie słaba, no ale co się dziwić jak 3 dni bez jedzenia. Dla mnie najgorsza była myśl i lewatywie-straszny wstyd, ale w szpitalu okazało się ze nie było tak źle. Dla pielęgniarek to Jest normalne. AAA

Gość evia111222
Widzę że mamy takie same obawy;) przeraża mnie lewatywa jak i cennik.

Gość gość
W szpitalu jest za darmo. Czemu nie idziesz na nfz? AAA

Gość evia111222
Staramy się z mężem o dziecko już dwa lata. Pojechaliśmy do kliniki Bocian mamy wspaniałego lekarza i tam się leczę. Tanio nie jest ale wiem ze jestem w dobrych rękach. Oddałam się całkowicie, i będę czekać na moje maleństwo.

Gość nie anka inna...

KLINIKA Bocian placebowała w systemie ciągłym placebuje pacjentki innych kliniki. Nie polecam. Sorry , ale mam dziś zatkane zatoki i szkal. W dupie mam klinikę bocian i naciąg laserowy. Szpital dziewczyno. Klinika Bocian potem ci ustawi klinikę DE lub Amsterdam do rodzenia. Gdzie urodzisz? Wśród niebieskich krzeseł. Nie ma  ...ych sal porodowych.

Gość nie anka inna

każdy już w tym momecie chce kase z kliniki bocian, poza tym nie ma chyba hajsu za okupywanie. moze macie Panie ustawione nieskuteczne KASY CHCE OD KLINIKI BOCIAN lub do zamkniecia.

Gość nie anka inna

każdy już w tym momecie chce kase z kliniki bocian, poza tym nie ma chyba hajsu za okupywanie. moze macie Panie ustawione nieskuteczne KASY CHCE OD KLINIKI BOCIAN lub do zamkniecia.

ja mam według rozpiski do 10 - skuteczne (zaczęliby złażać potencjalnych klientów, wyhaczacie skupy recept lub zbycia, powiadamia się o imprezie meowinga lub podprzedstawicielstwo, matke mi złażano medicovererem, badań krwi miała do 6 stron, potem przepisana z innych)