Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co podrywać kobiety jak wymagają modeli do zwiazku?

Polecane posty

Gość gość

właśnie po co? jak nie jestem modelem?

Gość gość
ile jeszcze przewidujesz takich tematów? zauważyłam, że bardzo lubisz je zakładać, musisz mieć dużo wolnego czasu. może znajdź jakąś pracę?

Gość gość
pracuje moja droga więc nie trafiłaś

Gość gość
Od wyglądu ważniejsza jest charyzma oraz dużo kasy. Co ci po wyglądzie skoro nie jesteś pewny siebie? Kobiety takich nie chcą, dlatego zawsze byłem, jestem i będę sam :)

Gość gość
Zakładam tematy żeby udowodnić, że oczekujecie modeli do zwiazku i szukam odpowiedzi z mojego tematu

Gość gość
mnie jakoś sylwetka modela nie pociąga. mój facet ma lekki brzuszek i nie jest mięśniakiem. jest za to bardzo czuły, zaradny, ma poczucie humoru i nieźle poukładane w głowie. jest z nim o czym pogadać. i za to kocham go nad życie :)

Gość gość
Serio nie widziałeś nigdy nieatrakcyjnego kolesia w związku? Wychodzisz czasem? Masz okna w domu?

Gość gość
model twierdze niewiarygodnie przystojny z twarzy, sylwetka kazdy detal idealny

Gość gość
Zakładam tematy żeby udowodnić, że oczekujecie modeli do zwiazku i szukam odpowiedzi z mojego tematu x Możesz powtórzyć jakąś bzdurę tysiąc razy, ale nikomu nie udowodnisz, że to prawda. Nie wiem, czy znasz definicję słowa "udowodnić", bo to, co tutaj robisz jest raczej spamowaniem, a nie udowadnianiem.

Gość gość
ale jakie masz argumenty potwierdzające twoją tezę

Gość gość
że szukacie do zwiazku tylko niewiarygodnie przystojnych do zwiazku inne cechy was nie obchodzą nie ukrywam, że sprawdziłem dość sporą liczbe kobiet ze nawet te mniej atrakcyjne sa bardzo wymagajace co do wygladu

Gość gość
Zapytam jeszcze raz: serio nie widziałeś nigdy nieatrakcyjnego kolesia w związku?

Gość gość
Wydaje Ci się tylko. Mój modelem nie jest ale za to ma ciekawe pasje, jest zabawny i kochany ale jednocześnie bardzo opiekunczy. Charakter się liczy również, nie tylko wygląd

Gość gość
do autora: a byłbys w stanie się związać z nieatrakcyjną dziewczyną?

Gość gość
to faceci są wzrokowcami :)

Gość gość
Może niewidomą sobie znajdź? Albo z dużą wadą i chowaj jej okulary zawsze, jak będziesz w zasięgu jej wzroku. Problem rozwiązany, nie dziękuj, ziomek!

Gość gość
autora chyba przygniotła siła argumentów :) ale jutro znowu założy temat, żeby UDOWODNIĆ, haha :)

Gość gość
tak akceptuje mniej atrakcyjne kobiety

Gość gość
Więc zrozum że atrakcyjne kobiety również akceptują mniej atrakcyjnych mężczyzn

Gość gość
Hehe modeli do zwiazku, tak sobie to tłumacz. Facetow którzy wyglądają jak modele jest moze 5% ogółu wiec tylko tyle procent facetow i kobiet byłoby w zwiazku a tak nie jest, wiekszosc zawsze sobie kogos znajdzie. Powiedziałabym nawet ze faceci maja lepiej bo brak urody mogą nadrobić męskością, charyzma, władza, inteligencja, oczytaniem, zaradnością, pewnością siebie. Takich facetow podświadomie szukają kobiety, facetow którzy dadzą im poczucie bezpieczeństwa, z którymi nie beda same musiały martwić sie o wszystko, dlatego nie lubią typów nieśmiałych, zakompleksionych, niezaradnych. Skoro zadna cie nie chce to widocznie nie potrafisz niczym nadrobić braku dobrego wyglądu, zwyczajnie nic ciekawego w tobie nie ma. Znam kolesia, z charakteru jest ok ale na łysinę, jest gruby, no brzydki po prostu a do zwiazku chce ładna laske bo twierdzi ze do brzydkich nie potrafi sie zmusić, nie i juz. I tak sobie jest, 30 mu leci a on wciaz prawiczek ze o zwiazku nie wspominając.

Gość gość
Odświeżam

Gość gość
A na co mnie taki model, to tylko jest w stanie podnosić torby z ciuchami. Ja wymagam do związku chłopa, przy którym nie będę musiała sama taszczyć lodówki na 3. piętro.