Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2015 Mam okropny problem w pracy. Każda godzina w pracy dłuży mi się jak trzy godziny. Pracuje tam od 3 dni. Myślałam że nie będzie problemu ponieważ mam bujną wyobraźnie i kiedy pracowałam w domu czy u rodziny to potrafiłam np podczas wywalania i układania drewna 8 h dziennie się zupełnie wyłączyć. A tutaj nie potrafię.. Ciągle tylko się zastanawiam ile już godzin przepracowałam i ile do końca. Co o tej porze robiłabym w domu i tak dalej... Praca polega na zbieraniu pieczarek więc stosunkowo nie muszę być skupiona na pracy. Tylko raz na ok 30 min szefowa wydaje nowe polecenie i idzie dalej. Fizycznie daje radę i robię dobrą robotę bo działam najlepiej z pracowników tyle że psychicznie się zamęczam. Wcześniej pracowałam w call center i było jeszcze gorzej pod względem dłużenia się pracy. Ktoś miał podobnie i ma na to sposób lub jakąś radę co robić? Żeby tak się nie dłużyło, pracuje 8-9 h dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach